DayTrading: Piątek 20.03.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 mar 2015, 00:00

Wzrost
14
48%
Bez zmian
5
17%
Spadek
10
34%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
Woolf
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 20.03.2015

Nieprzeczytany post autor: Woolf »

Tak trochę z innej beczki...

Czy ktoś z Was zna jakąś platformę do AT, aby mieć wykresy kółko i krzyżyk na akcjach z GPW?

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

SP500 luka w gore jej domykanie :) zaczynamy dzs lub nastepny tydzien po rozliczeniu shorciaki zbieram

-- Dodano: pt 20-03-2015, 12:49 --

https://pbs.twimg.com/media/CAiOFMxUYAAXkN6.jpg:large kabel

nulka
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nulka »

WielkiG pisze:Witam wszystkich to moj pierwszy post.
Taki troche OT. Zapoznaje się z forexem i zaglądam czasami na to forum głównie na codzienny wątek. Widzę dużo waszych prognoz,przewidywań,wykresów,analiz. I zastanawia mnie jedno - kto z was często wpisujący wasze spostrzeżenia, gra na realu a kto na demo? a kto tylko sobie pisze? Jak real to jakim depo. i jakim lotem - moze depo w przybliżeniu 1k-3k lub 3k-5k albo 5k - 10k , 10k i wiecej, w PLN. Wydaje mi sie że jest to istotne i ma znaczenie co do rangi wypowiedzi/wniosków.Pozdrawiam powodzenia.
Kolego, dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, a forum to nie urząd skarbowy, gdzie ci się ktoś będzie spowiadał, ile ma kasy.

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

Taki troche OT. Zapoznaje się z forexem i zaglądam czasami na to forum głównie na codzienny wątek. Widzę dużo waszych prognoz,przewidywań,wykresów,analiz. I zastanawia mnie jedno - kto z was często wpisujący wasze spostrzeżenia, gra na realu a kto na demo? a kto tylko sobie pisze? Jak real to jakim depo. i jakim lotem - moze depo w przybliżeniu 1k-3k lub 3k-5k albo 5k - 10k , 10k i wiecej, w PLN. Wydaje mi sie że jest to istotne i ma znaczenie co do rangi wypowiedzi/wniosków.Pozdrawiam powodzenia.
Kolego, nikt nie napisze ci jakim gra depo. Z czasem sam dojdziesz kto jakim może grać. A w zasadzie to można zaryzykować stwierdzenie że "częstotliwość pisania postów jest odwrotnością wielkości depo"

A tak w ogóle to wszyscy mamy demo i grube wirtualne miliony na nim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :564:
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

WielkiG
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: WielkiG »

nulka pisze:
Kolego, dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, a forum to nie urząd skarbowy, gdzie ci się ktoś będzie spowiadał, ile ma kasy.
Ja sie nie pytam ile kasy masz. A to jakim depo grasz tez nie mowi ile kasy masz. A US jak dobrze zarobisz i tak Ciebie znajdzie.Forum mimo wszystko jest anonimowe, a informację takie jakimi zasobami ktoś gra i jakie ma przewidywania maja znaczenie. Duży nie bedzie patrzyl na 100-200 pipsów a mały/malutki ucieszy sie z 20.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

zaszalalem na demo a niech to raz sie zyje hehe :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

pokermar
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: pokermar »

jaki jest sens grani na demo to ja nie wiem, siedzieć i marnować czas
ja nawet jak zaczynałem ani przez chwile nie gralem na demo, lepiej wpłacić jakis grosz i uczyć się na realu, przecież na takim XM choćby przy dzwigni 1;800 można sobie otwierać pozycje ryzykując strte w centach

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

To co, trzeba by coś zaszorcić eda.
The only way is up

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Demo jest dobre przez pierwszy miesiac zeby zapoznac sie z platforma i nauczyc co gdzie jest i jak dziala samemu. Potem real konto, wplacic jakies grosze, tak mniej juz 5.000 pln i klikac sobie 0.01 lotem przez kolejne kilka miesiecy ;)

Au jednak 0.7720 ?;)

pokermar
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: pokermar »

Kusus pisze:Demo jest dobre przez pierwszy miesiac zeby zapoznac sie z platforma i nauczyc co gdzie jest i jak dziala samemu. Potem real konto, wplacic jakies grosze, tak mniej juz 5.000 pln i klikac sobie 0.01 lotem przez kolejne kilka miesiecy ;)

Au jednak 0.7720 ?;)
jak ktoś jest zielony to żeby zapoznać sie co i jak może sobie wpłacić nawet 500PLN lub mniej i z powodzeniem sie uczyć :)

Zablokowany