DayTrading: Piątek 20.03.2015
Re: DayTrading: Piątek 20.03.2015
Tak trochę z innej beczki...
Czy ktoś z Was zna jakąś platformę do AT, aby mieć wykresy kółko i krzyżyk na akcjach z GPW?
Czy ktoś z Was zna jakąś platformę do AT, aby mieć wykresy kółko i krzyżyk na akcjach z GPW?
SP500 luka w gore jej domykanie
zaczynamy dzs lub nastepny tydzien po rozliczeniu shorciaki zbieram
-- Dodano: pt 20-03-2015, 12:49 --
https://pbs.twimg.com/media/CAiOFMxUYAAXkN6.jpg:large kabel

-- Dodano: pt 20-03-2015, 12:49 --
https://pbs.twimg.com/media/CAiOFMxUYAAXkN6.jpg:large kabel
Kolego, dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, a forum to nie urząd skarbowy, gdzie ci się ktoś będzie spowiadał, ile ma kasy.WielkiG pisze:Witam wszystkich to moj pierwszy post.
Taki troche OT. Zapoznaje się z forexem i zaglądam czasami na to forum głównie na codzienny wątek. Widzę dużo waszych prognoz,przewidywań,wykresów,analiz. I zastanawia mnie jedno - kto z was często wpisujący wasze spostrzeżenia, gra na realu a kto na demo? a kto tylko sobie pisze? Jak real to jakim depo. i jakim lotem - moze depo w przybliżeniu 1k-3k lub 3k-5k albo 5k - 10k , 10k i wiecej, w PLN. Wydaje mi sie że jest to istotne i ma znaczenie co do rangi wypowiedzi/wniosków.Pozdrawiam powodzenia.
- uciekinier
- Pasjonat
Kolego, nikt nie napisze ci jakim gra depo. Z czasem sam dojdziesz kto jakim może grać. A w zasadzie to można zaryzykować stwierdzenie że "częstotliwość pisania postów jest odwrotnością wielkości depo"WielkiG pisze:Witam wszystkich to moj pierwszy post.
Taki troche OT. Zapoznaje się z forexem i zaglądam czasami na to forum głównie na codzienny wątek. Widzę dużo waszych prognoz,przewidywań,wykresów,analiz. I zastanawia mnie jedno - kto z was często wpisujący wasze spostrzeżenia, gra na realu a kto na demo? a kto tylko sobie pisze? Jak real to jakim depo. i jakim lotem - moze depo w przybliżeniu 1k-3k lub 3k-5k albo 5k - 10k , 10k i wiecej, w PLN. Wydaje mi sie że jest to istotne i ma znaczenie co do rangi wypowiedzi/wniosków.Pozdrawiam powodzenia.
A tak w ogóle to wszyscy mamy demo i grube wirtualne miliony na nim

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Ja sie nie pytam ile kasy masz. A to jakim depo grasz tez nie mowi ile kasy masz. A US jak dobrze zarobisz i tak Ciebie znajdzie.Forum mimo wszystko jest anonimowe, a informację takie jakimi zasobami ktoś gra i jakie ma przewidywania maja znaczenie. Duży nie bedzie patrzyl na 100-200 pipsów a mały/malutki ucieszy sie z 20.nulka pisze:Kolego, dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, a forum to nie urząd skarbowy, gdzie ci się ktoś będzie spowiadał, ile ma kasy.WielkiG pisze:Witam wszystkich to moj pierwszy post.
zaszalalem na demo a niech to raz sie zyje hehe 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
jaki jest sens grani na demo to ja nie wiem, siedzieć i marnować czas
ja nawet jak zaczynałem ani przez chwile nie gralem na demo, lepiej wpłacić jakis grosz i uczyć się na realu, przecież na takim XM choćby przy dzwigni 1;800 można sobie otwierać pozycje ryzykując strte w centach
ja nawet jak zaczynałem ani przez chwile nie gralem na demo, lepiej wpłacić jakis grosz i uczyć się na realu, przecież na takim XM choćby przy dzwigni 1;800 można sobie otwierać pozycje ryzykując strte w centach
Demo jest dobre przez pierwszy miesiac zeby zapoznac sie z platforma i nauczyc co gdzie jest i jak dziala samemu. Potem real konto, wplacic jakies grosze, tak mniej juz 5.000 pln i klikac sobie 0.01 lotem przez kolejne kilka miesiecy
Au jednak 0.7720 ?;)

Au jednak 0.7720 ?;)
jak ktoś jest zielony to żeby zapoznać sie co i jak może sobie wpłacić nawet 500PLN lub mniej i z powodzeniem sie uczyćKusus pisze:Demo jest dobre przez pierwszy miesiac zeby zapoznac sie z platforma i nauczyc co gdzie jest i jak dziala samemu. Potem real konto, wplacic jakies grosze, tak mniej juz 5.000 pln i klikac sobie 0.01 lotem przez kolejne kilka miesiecy![]()
Au jednak 0.7720 ?;)