nie ma tak dobrzeeco89 pisze: Chodziło mi o taka pewność i to, że cokolwiek by się nie działo i tak zarobie

a pewność trzeba mieć - trzeba wiedzieć co się robi i dlaczego, gdzie i kiedy.
nie ma tak dobrzeeco89 pisze: Chodziło mi o taka pewność i to, że cokolwiek by się nie działo i tak zarobie
dluzszy termin jest fajny jesli sie wie gdzie kiedy i dokadeco89 pisze:Ja wczoraj wszedłem po 1.095 w S a EURUSD i niech się dzieje wola nieba. Daytrayding powoli mnie wykańcza i chyba przestawiam się na średni termin, pozycje kilkudniowe, tygodniowe
chyba śniszbideks123 pisze:jak zwykle bywa wydymali wszystkich z esek i leca talej z trendem, mozliwe ze czekaja na lkowiczow zeby wyciac i poleca na parytet
Skoro jest taki słaby to dlaczego bez przerwy o nim piszecie?DavidFx pisze:anal z wbk stawia na umocnianie dolca czyli kupowac dzis edka hehe
bo jest antywskaznikiem doskonalym 99,9% jego analiz idzie na odwrot jak mozna nie korzystac z tak pomocnej dloni?Kusus pisze:Skoro jest taki słaby to dlaczego bez przerwy o nim piszecie?DavidFx pisze:anal z wbk stawia na umocnianie dolca czyli kupowac dzis edka hehe
Znasz go w ogóle? Wiesz kim jest? Wiesz co robi?
jakby był dobry to grałby na własną rękę na dużym lewarze, a nie wróżył ludziom na etacie za parę tysięcy miesięcznieKusus pisze:Skoro jest taki słaby to dlaczego bez przerwy o nim piszecie?DavidFx pisze:anal z wbk stawia na umocnianie dolca czyli kupowac dzis edka hehe
Znasz go w ogóle? Wiesz kim jest? Wiesz co robi?
mowie o wczorajszej sytuacji, dzisiaj to cholra wie co bedziekonn365 pisze:chyba śniszbideks123 pisze:jak zwykle bywa wydymali wszystkich z esek i leca talej z trendem, mozliwe ze czekaja na lkowiczow zeby wyciac i poleca na parytet
od paru godzin są tak duże spadki, że zaraz będzie obicie Edka w okolice 1.0750
a co dalej? zależnie od danych ze świata