DayTrading: Czwartek 19.03.2015
Re: DayTrading: Czwartek 19.03.2015
SILA DRUKU EUR przewza nad wydluzeniem czasu podnoszenia stop w USA 

atlanticos pisze:1.0150-1.02....ale potem ja zaneguja na drugim ramieniuDavidFx pisze:tylko nie wiem jak duza bedzie ta nowa glowa ma ktos jakis pomysl
to oni moga negowac taki piekny rgr

hehe

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Ja bym jeszcze tego tak nie oceniał. Rynek jest w miejscu startu wczorajszego byc moze nowego sentymentu (korekcyjnego) niech go zanegują wtedy to co piszesz będzie miało 100% rację.Nowy123 pisze:SILA DRUKU EUR przewza nad wydluzeniem czasu podnoszenia stop w USA
Byc może jest to okazją pod L, ale na razie trzeba poczekać na klarowne sygnały bądź ich brak:)
Wig 20 open z luka na oporze zjazd
- atlanticos
- Maniak
a co? liczysz jak Highend wczoraj ze na drukowanym euro do 1.29 doleca?DavidFx pisze:atlanticos pisze:1.0150-1.02....ale potem ja zaneguja na drugim ramieniuDavidFx pisze:tylko nie wiem jak duza bedzie ta nowa glowa ma ktos jakis pomysl
to oni moga negowac taki piekny rgr![]()
![]()
hehe

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Edek nie może się zdecydować.. Up or Down..
chyba będzie znów Up
bo przez parę godzin ostro spadał, czas to choć odrobinę odrobić
chyba będzie znów Up

bo przez parę godzin ostro spadał, czas to choć odrobinę odrobić
Żabko masz racje dodruk w UE nie pozwoli na wieksza korekte a wczorajszy wyskok chodz duzy to tylko pod shorty z lepsza cena ot taka promocja od banksterki 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- atlanticos
- Maniak
trzymalbym sie bardziej tego co ponizej... Czarne pivoty sa tygodniowe wiec latwo po ich dlugosci zobaczyc ze wybicie wystapi w przyszlym tygodniu lub maksymalnie na NFP... i zgodnie z trendem spodziewalbym sie wybicia dolemDamfry pisze: Ja bym jeszcze tego tak nie oceniał. Rynek jest w miejscu startu wczorajszego byc moze nowego sentymentu (korekcyjnego) niech go zanegują wtedy to co piszesz będzie miało 100% rację.
Byc może jest to okazją pod L, ale na razie trzeba poczekać na klarowne sygnały bądź ich brak:)
https://www.tradingview.com/x/dpM9Jl5m/
No i po promocji 

- atlanticos
- Maniak
niedawno edek latal po 200 pipsow jednego dnia w jedna drugiego w przeciwna.... teraz zwiekszyli range do 400
az strach pomyslec co zrobia za kolejne 3-4 tygodnie 
a tak powaznie to pewnie gdyby nie siedzialo tyle luda w S liczac na "łatwy szmal" to polecielibysmy juz wczoraj ze 100-150 pipsow w dol... na 1.08 sporo oczekujacych S tez bylo wiec jednym ruchem wyrzneli wszystkich kosiareczka i jada na nastepny trawnik

a tak powaznie to pewnie gdyby nie siedzialo tyle luda w S liczac na "łatwy szmal" to polecielibysmy juz wczoraj ze 100-150 pipsow w dol... na 1.08 sporo oczekujacych S tez bylo wiec jednym ruchem wyrzneli wszystkich kosiareczka i jada na nastepny trawnik