Czekam na dawne czasy jak latał po 200-300atlanticos pisze:niedawno edek latal po 200 pipsow jednego dnia w jedna drugiego w przeciwna.... teraz zwiekszyli range do 400az strach pomyslec co zrobia za kolejne 3-4 tygodnie

Czekam na dawne czasy jak latał po 200-300atlanticos pisze:niedawno edek latal po 200 pipsow jednego dnia w jedna drugiego w przeciwna.... teraz zwiekszyli range do 400az strach pomyslec co zrobia za kolejne 3-4 tygodnie
masz tutaj cos na wiekszy rangesonny pisze:Czekam na dawne czasy jak latał po 200-300atlanticos pisze:niedawno edek latal po 200 pipsow jednego dnia w jedna drugiego w przeciwna.... teraz zwiekszyli range do 400az strach pomyslec co zrobia za kolejne 3-4 tygodnie
każdego dnia, a nie po 100-150 jak teraz
W long term dolecą. Nie mówię, żeby eLki łapać na edku - ale warto taką opcję rozważyć.atlanticos pisze: a co? liczysz jak Highend wczoraj ze na drukowanym euro do 1.29 doleca?![]()
a ja Ci mowie ze tam nie doleca nawet w long term... chyba ze very very very long term.... chcesz to moge sie z Toba zalozyc ze nie zobaczysz tego poziomu przez 2 lata minimumhighend pisze:W long term dolecą. Nie mówię, żeby eLki łapać na edku - ale warto taką opcję rozważyć.atlanticos pisze: a co? liczysz jak Highend wczoraj ze na drukowanym euro do 1.29 doleca?![]()
Dolar też był drukowany i gdzie jest teraz?
atlanticos pisze: a ja Ci mowie ze tam nie doleca nawet w long term... chyba ze very very very long term.... chcesz to moge sie z Toba zalozyc ze nie zobaczysz tego poziomu przez 2 lata minimum
na lepsze czy gorsze ta przemiana?eco89 pisze:Highend, tak z ciekawości - jak Twoje wyniki? Np. % w skali 3 m-cy?
Bo czytając Twoje komentarze teraz i dawniej dostrzegam jakąś przemianę
podziękowałatlanticos pisze:wg mnie jak kogos stac na 150 pipsowego SL zeby postawic pod flaga ktora pokazywalem to edek na promocji pod L jest obecnie...
Chodziło mi o taka pewność i to, że cokolwiek by się nie działo i tak zarobiehighend pisze: na lepsze czy gorsze ta przemiana?
wyniki są dobre jak się stosuję do własnych zasad.
np jak kombinuję z FIBO to TP i SL na odpowiednich poziomach. Bez tego ani rusz jak coś się nie sprawdzi.