podpis:
Jeleń
DOLAR POWA SKUR*****!!!!!

SHORY NA KANGURZE PRZECIWKO KUSUSUWI!!!!!! O YEAHHHHHH MARZYLEM O TYM DNIU

Cisne mikroloty. mniej się nie da. edek up, więc mój koniec już bliskorexex pisze:Na początek zmiejsz pozycje bo wtedy łatwiej nad emocjami panować . Większa pozycja nie znaczy większe zyski . Wręcz przeciwnie , za szybko ją zamkniesz i nie pozwolisz złapać dłuższego ruchu . Ale to wszystko wiadomo
Poczekaj na jutro, mogą sporo wrócićCR04 pisze:Cisne mikroloty. mniej się nie da. edek up, więc mój koniec już bliskorexex pisze:Na początek zmiejsz pozycje bo wtedy łatwiej nad emocjami panować . Większa pozycja nie znaczy większe zyski . Wręcz przeciwnie , za szybko ją zamkniesz i nie pozwolisz złapać dłuższego ruchu . Ale to wszystko wiadomo
Pewnie jakiś wpływ ma ale większy ma dolar. Jest pewne skorelowanie.pr7emo pisze:a co tam w Tunezji, czy cena ropy ma jakiś wpływ na tamten rejon świata??
Mój teżCR04 pisze:Cisne mikroloty. mniej się nie da. edek up, więc mój koniec już bliskorexex pisze:Na początek zmiejsz pozycje bo wtedy łatwiej nad emocjami panować . Większa pozycja nie znaczy większe zyski . Wręcz przeciwnie , za szybko ją zamkniesz i nie pozwolisz złapać dłuższego ruchu . Ale to wszystko wiadomo
ktoś widzi słabość Grecji, zrobił zamieszanie w Tunezjisimon000111 pisze:Pewnie jakiś wpływ ma ale większy ma dolar. Jest pewne skorelowanie.pr7emo pisze:a co tam w Tunezji, czy cena ropy ma jakiś wpływ na tamten rejon świata??