lub tak https://www.tradingview.com/x/CMhGMc6d/ usdtry h4
i jeszcze edek, flaga nadal w grze, trochę już w nią zwątpiłem, ale wracam z nią na jutro jak znalazł

https://www.tradingview.com/x/ZzRRllJq/
waz69 pisze:1,082 weszła eska teraz nerwosol, wyłączyć kompa na "pare" dni, wrzucić resztki kasy na tece i modlić się![]()
znam dobrze zasady zarządzania pozycją, wiem, że to brzmi trochę laicko, ale na forexie nie jestem jakoś specjalnie długo. nadrabiam tym, że jestem cholernie szybki samoukiem i całe noce czytam i oglądam materiały o forexie, żeby się wzbogacić w wiedzę. niestety emocje robią swoje.rexex pisze:Naucz się nigdy nie zostawać z pozycją na tak ważne dane ( najlepiej na żadne dane ) , zmniejsz pozycję żeby margin był dużo lepszy i tnij straty szybko . To za jakiś czas będzie okCR04 pisze:chyba się będę niedługo z Wami żegnałale zobaczymy...
I NIGDY PRZENIGDY nie uśredniaj... to najkrótsza droga do bankructwa...rexex pisze:Naucz się nigdy nie zostawać z pozycją na tak ważne dane ( najlepiej na żadne dane ) , zmniejsz pozycję żeby margin był dużo lepszy i tnij straty szybko . To za jakiś czas będzie okCR04 pisze:chyba się będę niedługo z Wami żegnałale zobaczymy...
cofka zaczynamy na KIWIhighend pisze:sp500 UP
gold UP
dax..... jutro w dół
edek i kangur raczej w górę, po reteście dobieram L
jak ktoś pisze o grubych L to mam na myśli trejdy o wolumenie większym niż te 10-20 lot - czy tak też było i w Twoim przypadku? jeśli tak to gratulacjeKusus pisze:Dzisiaj właśnie jest ten moment w którym wszyscy Ci którzy się śmiali mają odpowiedź dlaczego codziennie waliłem grube L na kangurze i edku z wąskimi SL'ami ; ]
Mam nadzieję, że tym, którzy pisali w co drugim poście "dolar power" wykres pokazał o co mi chodziło.
Dziękuję i miłego dnia życzę.
waz69 pisze:koniec show
freakout pisze:jak ktoś pisze o grubych L to mam na myśli trejdy o wolumenie większym niż te 10-20 lot - czy tak też było i w Twoim przypadku? jeśli tak to gratulacjeKusus pisze:Dzisiaj właśnie jest ten moment w którym wszyscy Ci którzy się śmiali mają odpowiedź dlaczego codziennie waliłem grube L na kangurze i edku z wąskimi SL'ami ; ]
Mam nadzieję, że tym, którzy pisali w co drugim poście "dolar power" wykres pokazał o co mi chodziło.
Dziękuję i miłego dnia życzę.