DayTrading: Środa 18.03.2015
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 18.03.2015
https://www.tradingview.com/x/NNAjOU3d/ USDCHF d1 

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
- dobryfxplayer
- Maniak
DavidFx pisze:depo sie skonczylo? to nic zaladujesz nowe i do bojuCR04 pisze:chyba się będę niedługo z Wami żegnałale zobaczymy...
to juz teraz full depo sell na edku
nie odchodz! bo jak ty pojdziesz to wszyscy pojda...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Dzisiaj właśnie jest ten moment w którym wszyscy Ci którzy się śmiali mają odpowiedź dlaczego codziennie waliłem grube L na kangurze i edku z wąskimi SL'ami ; ]
Mam nadzieję, że tym, którzy pisali w co drugim poście "dolar power" wykres pokazał o co mi chodziło.
Dziękuję i miłego dnia życzę.
Mam nadzieję, że tym, którzy pisali w co drugim poście "dolar power" wykres pokazał o co mi chodziło.
Fiba nie fiba... ale eskowiczom współczuje. Dla mnie od dłuższego czasu trend vzrostowy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati
http://www.forexfactory.com/maserati
DavidFx pisze:badz spokojny co mieli zrobic zrobili moga juz spadac w przepascwaz69 pisze:1,082 weszła eska teraz nerwosol, wyłączyć kompa na "pare" dni, wrzucić resztki kasy na tece i modlić się![]()
Byle depo wytrzymało (paluszki trochę swędziały i naklikałem wcześniej

to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 

??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Naucz się nigdy nie zostawać z pozycją na tak ważne dane ( najlepiej na żadne dane ) , zmniejsz pozycję żeby margin był dużo lepszy i tnij straty szybko . To za jakiś czas będzie okCR04 pisze:chyba się będę niedługo z Wami żegnałale zobaczymy...
usd/pln pieknie
gdzie moga dobic ? 3,80 ? 3,77 ? 3,72 ?
Miodek bylby na 3,65 ale czy sa szanse ?

gdzie moga dobic ? 3,80 ? 3,77 ? 3,72 ?
Miodek bylby na 3,65 ale czy sa szanse ?
- dobryfxplayer
- Maniak
Kusus pisze:Dzisiaj właśnie jest ten moment w którym wszyscy Ci którzy się śmiali mają odpowiedź dlaczego codziennie waliłem grube L na kangurze i edku z wąskimi SL'ami ; ]
haha kusus wkoncu sie udalo co nie?

no kiedys musial byc ten moment...
brakuje jeszcze "a nie mowilem?!"
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
dobryfxplayer pisze:Kusus pisze:Dzisiaj właśnie jest ten moment w którym wszyscy Ci którzy się śmiali mają odpowiedź dlaczego codziennie waliłem grube L na kangurze i edku z wąskimi SL'ami ; ]
haha kusus wkoncu sie udalo co nie?![]()
no kiedys musial byc ten moment...
brakuje jeszcze "a nie mowilem?!"
rynek lata gora i dol wiec wkoncu musialo sie udac hehe

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!