DayTrading: Środa 18.03.2015
Re: DayTrading: Środa 18.03.2015
bankstea z USa i UE juz czuje ze FED nic nie zmieni cos ta kczuje patrzac na t oc oodstawiaja przed FEDEM a ostanio tak nie szli w dol w gore przed FEDEM 3 godziny kiedys takie cos pamietam to wywlil w gore na EDKU jeszcze wyzej gdy takie cos robili
podejrzanie wyciagaja edka jeszcze przed FMOC ktos tu kase wyciagnal by pchac przed FEDEM
podejrzanie wyciagaja edka jeszcze przed FMOC ktos tu kase wyciagnal by pchac przed FEDEM
Ostatnio zmieniony 18 mar 2015, 18:09 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki Kusus zagrałem tak jak pisałeś i przestawiłem już na BA teraz czekam co się wydarzy 

na kangurze takie cos mi wychodzi 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Ja dziś podobnie zagrałem, ze względu na godz. 19 zamknąłem, wolę stać z boku,Kusus pisze:Kangur
L 0.76
SL 0.76
TP 0.82
Popcorn i piwo już są. I czekamy ;]
ale na teraz nie widzę sygnału do spadków kangura.
- uciekinier
- Pasjonat
nowy podobną mam czutkę , ale jak by tak było to indeksy w US też by ciągły w górę bo brak zacieśniania = tania kasa i można dalej pompowac akcjeNowy123 pisze:bankstea z USa i UE juz czuje ze FED nic nie zmieni cos ta kczuje patrzac na t oc oodstawiaja przed FEDEM a ostanio tak nie szli w dol w gore przed FEDEM 3 godziny kiedys takie cos pamietam to wywlil w gore na EDKU jeszcze wyzej gdy takie cos robili
w każdym razie ciekawe jak to rozegrają
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
- atlanticos
- Maniak
jakby stali dzis w miejscu to by bylo za latwo... pokrecic zawsze musza... zeby rozpoczac duza korekte w czasie musialyby sie pojawic mocne piny lub objecia na dziennych swiecach...a dolki ktore obecnie robili i szczyty to testowane byly tak od niechcenia bez wiekszej przepychanki... ale to tak na logike bo pozycji obecnie nie mam...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
I tak się stanie.kk.dreamer pisze:Kurde ja bym tak zamarzyła, żeby edzio najpierw testnal dolek i dopiero up:)

Najpierw FED wykresli "patient" (będzie down), po czym stwierdzi, że jednak czerwiec nie jest pewny, bo trzeba jeszcze obserwować inflację (wyskoczymy w górę).
Parę razy w ostatnim czasie zdarzało się tak, że kurs przed danymi obierał przeciwny kierunek, by było z czego potem spuszczać. Wierzę w opinie mówiące o tym, że obniżka jest już mocno zdyskontowana, więc skreślenie "patient" aż takiego ruchu w dół nie wywoła, co ruchu w górę jego nieskreślenie.
amen

usdjpy w końcu w dół jejeje 

-
- Pasjonat
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
- dobryfxplayer
- Maniak
pr7emo pisze:usdjpy w końcu w dół jejeje
no wkoncu te twoje korniszony moze zarobią?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore