już prawie dniówka holenderska, tutaj gdzie pracujędobryfxplayer pisze:pr7emo pisze:usdjpy w końcu w dół jejeje
no wkoncu te twoje korniszony moze zarobią?
DayTrading: Środa 18.03.2015
Re: DayTrading: Środa 18.03.2015
- dobryfxplayer
- Maniak

usd/pln RGR na h1. zasieg do nablizszego wsparcia.
usd/sek zkolei jest na wsparciu i zarazem 61.8 fibo. technika i fundamenty z dzisiaj sa po stronie L! tylko ten beznadziejny spread/egzotyk.
-- Dodano: 18 mar 2015, 18:31 --
usd/sek zkolei jest na wsparciu i zarazem 61.8 fibo. technika i fundamenty z dzisiaj sa po stronie L! tylko ten beznadziejny spread/egzotyk.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
zostało niecałe pół godziny, nie mogę doczekać się fedu 
uciekinier pisze:nowy podobną mam czutkę , ale jak by tak było to indeksy w US też by ciągły w górę bo brak zacieśniania = tania kasa i można dalej pompowac akcjeNowy123 pisze:bankstea z USa i UE juz czuje ze FED nic nie zmieni cos ta kczuje patrzac na t oc oodstawiaja przed FEDEM a ostanio tak nie szli w dol w gore przed FEDEM 3 godziny kiedys takie cos pamietam to wywlil w gore na EDKU jeszcze wyzej gdy takie cos robili
podejrzanie wyciagaja edka jeszcze przed FMOC ktos tu kase wyciagnal by pchac przed FEDEM
w każdym razie ciekawe jak to rozegrają
no nic tak czy siak i tak ja knawet pojada wyzej na Edku zobaczymy gdzie przestanek zrobia to bedzie okazja znow ud oodnowienia shortow i nic wiecej kabel tez pchaja
zobaczymy czy to zmyla czy czutka sie sprawdzi ze nic fed nie zmieni i bankstera podcianie jeszcze z 100 pipsa w gore na edku w okolice 1,0770 jesli to nie sciema i podpucha co robia teraz i wczeniej SL pobuja wycisnac
A ja będę na Usdnoku próbował
EDEK zabardzo teraz mi idzie w górę
-- Dodano: 18 mar 2015, 19:35 --
Jakimasz??
-- Dodano: 18 mar 2015, 19:35 --
dobryfxplayer pisze:usd/pln RGR na h1. zasieg do nablizszego wsparcia.
Jakimasz??
Nauka nauka nauka....... 
- dobryfxplayer
- Maniak

czuje w moczu ze bedzie DOLAR POWER!
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
To takwramach twojej stopki??dobryfxplayer pisze:czuje w moczu ze bedzie DOLAR POWER!
Nauka nauka nauka....... 
ostro, o 20:00 ustalają stopy, kurs może cofnąć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

ujek h4 - albo UP od razu i realizacja orgra w kierunku trendu albo zjada z 50 pipsow do rozowej strefy o ktorej wspominalem wczoraj i dopiero UP... eski jak dla mnie ewentualnie dopiero ponizej czarnej TL... wyjscie z flagi gora - wiadomo gdzie zasieg, a do tego czasu stoimy z boku
https://www.tradingview.com/x/TdG5Gz3E/
https://www.tradingview.com/x/TdG5Gz3E/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
w ogóle o 19 FED, o 19:30 jakiś FOMC ma być jeszcze