DayTrading: Środa 18.03.2015
Re: DayTrading: Środa 18.03.2015
poprosimy na PW 

Wszystko spoko tylko pokażcie mi na dzień dzisiejszy lepszą gospodarkę . Mimo niskich cen rud żelaza i tak zarabiają około 100 % na tym a nie to co u nas na węglu . Chiny poniżej 7,5 % ? To wiecznie ma być po 10 % ? 7 % to i tak będzie super . Nawet jak jeszcze będzie jedna obniżka to rynek tego się spodziewa . Usa nawet za 5 lat nie dojdzie do 2 %Kusus pisze:Całkiem możliwe dlatego zabezpieczyłem się na BE - mało tego, nawet bardziej prawdopodobne jest to, że spadną ze 100 pipsów na dzień dobry. Duża pozycja, jak spadną - niech stracę. Wybiją do góry to zgarnę jeszcze więcej. Dzisiejszy dzień traktuje totalnie na luzie i liczę na fuksa. Serial, browar i będę lukał na tą karuzelę między 19 a 20. Już nie moge się doczekać. Jak wybiją SL to do jutra nie wchodzę już w pozycję. W tym tygodniu nie zrobiłem żadnej analizy, wszedłem tylko w Kangura i Edka w L na pałę po świecach porannych na H4 na grubości z czego Edka już zamknąłem a Kangura będę lukał i liczył na szczęście roku...atlanticos pisze:ja dzis bez pozycji ale tak do gory bez testu 0.75? Nie widze tego.... na kilku parach AUD sa flagi z zasiegami po 200 pipsow wiec az sie prosi pomyslec o piramidzie w dol na 1-2 tygodnieKusus pisze:Kangur
L 0.76
SL 0.76
TP 0.82
Popcorn i piwo już są. I czekamy ;]
https://www.tradingview.com/x/azx1Zil5/
A jeśli chodzi o index dolca... mają z czego spadać skur....syny. Jak nie dzisiaj to za tydzień lub za miesiąc - na pewno szybciej niż się komukolwiek wydaje.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Ej Panowie to jakis szit jest, olać to. Kurde ja bym tak zamarzyła, żeby edzio najpierw testnal dolek i dopiero up:)
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
czyli juz przed FOMC edka wyciagaja czyli bankstera juz wie ze bedzie slowo nie usuniete
albo juz za wczeasu czyszcza SL

albo juz za wczeasu czyszcza SL
- uciekinier
- Pasjonat
eeee..... który enter wcisnął ? Ku*ka nie opierać się łokciami o klawiaturę

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
marzycielko masz kobieca intuicje powiedz mi przecie jak dzis edek sie zachowa na swieciekk.dreamer pisze:Ej Panowie to jakis szit jest, olać to. Kurde ja bym tak zamarzyła, żeby edzio najpierw testnal dolek i dopiero up:)

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
mam dokładnie takie samo marzenie 

uciekinier pisze:eeee..... który enter wcisnął ? Ku*ka nie opierać się łokciami o klawiaturę![]()
![]()

dobra juz wiem tak bedzie 
to przez anala z wbk jestem nastawiony byczo na edka

to przez anala z wbk jestem nastawiony byczo na edka

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- Kazimierz S
- Pasjonat
EDEK 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.