No właśnie takie samo miałem zadać pytanie. Spóźniłem się na windę w dół i teraz czekamMR. D pisze:jakby jakimś cudem DAX zjechał do 11850 to byłoby piękne miejsce na L a tak to trzeba się zastanawiać czy już jest ten moment
DayTrading: Wtorek 17.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 17.03.2015
Mi również z wykresu wychodzą okolice 11850 jako wsparcie. Tylko pytanie czy dzisiaj dobry dzień na korektę 2,8% na DAX.ech755 pisze:No właśnie takie samo miałem zadać pytanie. Spóźniłem się na windę w dół i teraz czekamMR. D pisze:jakby jakimś cudem DAX zjechał do 11850 to byłoby piękne miejsce na L a tak to trzeba się zastanawiać czy już jest ten moment
-
- Stały bywalec
Dax rośnie praktycznie od 10,000. Jest wykupiony na każdym interwale. Ostatnio mega tempo. Korekta do 11850 to nie korekta więc będziemy dużo niżej.
moze tak korekta 1:1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
W IRONIE nie mogę zrobic zlecenia na DAXA - fuck!!!malse pisze:Mi również z wykresu wychodzą okolice 11850 jako wsparcie. Tylko pytanie czy dzisiaj dobry dzień na korektę 2,8% na DAX.ech755 pisze:No właśnie takie samo miałem zadać pytanie. Spóźniłem się na windę w dół i teraz czekamMR. D pisze:jakby jakimś cudem DAX zjechał do 11850 to byłoby piękne miejsce na L a tak to trzeba się zastanawiać czy już jest ten moment
albo 11.900 albo 11.700ech755 pisze:No właśnie takie samo miałem zadać pytanie. Spóźniłem się na windę w dół i teraz czekamMR. D pisze:jakby jakimś cudem DAX zjechał do 11850 to byłoby piękne miejsce na L a tak to trzeba się zastanawiać czy już jest ten moment
przy czym jakby się okazało w środę, że mamy korektę dolara, to DAX spadnie poniżej 11.000.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a mozesz zrobic zlecenie wyplaty?ech755 pisze:W IRONIE nie mogę zrobic zlecenia na DAXA - fuck!!!

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
12.000 pękło
A może DAX zrobi odwrócone "U" - wtedy korekta do 10.300 !!! ahahah
ale jaja.
i pompa z daxa w giełdę USA i naszą np
ponoć FED nie może zawieźć wall street
A może DAX zrobi odwrócone "U" - wtedy korekta do 10.300 !!! ahahah

ale jaja.
i pompa z daxa w giełdę USA i naszą np

ponoć FED nie może zawieźć wall street

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
w goracej wodzie kapani byscie juz chcili by edek lecial tylko w dol non stophighend pisze:Nowy123 pisze: czy ty czytasz czy pzegladasz nikt nie pisz 0,90 - 0, 85 w tym rokuto na dl termin temat a korekty beda miedzy czasie ktore wykozystywane beda do dobieranie shortow
![]()

nie wiem ale mi taka analogi dalej siedzi w glowie ale JELONAK moze ja spelnic lub nie
ostatni fed wyglada l tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Korekta dolara w pierwszym miesiącu startu QE ? pierwsze poważniejsze odreagowanie czyli np dwie pod rząd świece tygodniowe wzrostowe czy nawet jedna miesięczna to najwcześniej w maju po wyborach w UK. Do tego czasu kabel s, edek łapiemy nowe miejsca do s.highend pisze:albo 11.900 albo 11.700ech755 pisze:No właśnie takie samo miałem zadać pytanie. Spóźniłem się na windę w dół i teraz czekamMR. D pisze:jakby jakimś cudem DAX zjechał do 11850 to byłoby piękne miejsce na L a tak to trzeba się zastanawiać czy już jest ten moment
przy czym jakby się okazało w środę, że mamy korektę dolara, to DAX spadnie poniżej 11.000.