DayTrading: Wtorek 17.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 17.03.2015
ale z drugiej strony moze byc inaczej, jak z yellen ostatnio i z tym co oczekiwal rynek.
może zatrudnijcie do tego statystykę.
Ile razy dolec się umacniał, a ile razy osłabiał po przemówieniach babci Yeleń ?
Ile razy dolec się umacniał, a ile razy osłabiał po przemówieniach babci Yeleń ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend pisze:może zatrudnijcie do tego statystykę.
Jak idę na spacer z psem to statystycznie mamy po trzy nogi

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- atlanticos
- Maniak
co to da? musialbys to polaczyc tez z info jaki wtedy byl aktualnie trend i czy ruch byl przeciw trendowi czy zgodnie z nim... czy rynek byl zaskoczony jakims info czy wszystko bylo wiadomo, a i tak ruch byl silny...jest wiele zmiennych i samo wystapienie moze czasem nie miec znaczenia, a jest tylko wykorzystane jako zapalnik do wlasciwego ruchu...highend pisze:może zatrudnijcie do tego statystykę.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Pasjonat
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
-
- Stały bywalec
DAX dzisiaj ładnie skorekcił.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Capitalbet pisze:DAX dzisiaj ładnie skorekcił.
To dopiero początek. Zobaczymy czy jutro FOMC da kolejny powód do większej korekty na świtowych rynkach akcyjnych.

-
- Stały bywalec
Jutro będzie ciekawie.Zobaczymy w która stronę podążą rynki .
- zastapmnie
- Pasjonat
Przyłączając się do debaty nad jenem, zerknąłem na wykres mym nieco wypaczonym okiem...
tak więc mnie się zdaje, że oni z trójkąta już wyszli, ale rzecz jasna, mój trójkąt nie pretenduję do miana tego trójkąta, który koniecznie musi mieć znaczenie...
tak więc mnie się zdaje, że oni z trójkąta już wyszli, ale rzecz jasna, mój trójkąt nie pretenduję do miana tego trójkąta, który koniecznie musi mieć znaczenie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...