DayTrading: Wtorek 17.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 17.03.2015
ale czy to jest juz w cenie? Czy dalej na południe polecimy. Brok odpisał że tym jeszcze nie handlujemy
poniżej ,73 obracam się na es

Nauka nauka nauka....... 

Na kangura uważajcie z eSkami - jest na wsparciu.
Poza tym nie spadał tak mocno jak edek.
Co prawda kangur jest surowcowy, a surowce są tanie i pewnie będą jeszcze tańsze, zatem w dłuższym terminie kangur polubi się z 69..... znaczy 0.69
;D
Co prawda kangur jest surowcowy, a surowce są tanie i pewnie będą jeszcze tańsze, zatem w dłuższym terminie kangur polubi się z 69..... znaczy 0.69

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
avatar teraz pasuje? dzisiaj sie nudze bo zmieniam broka a raczej czekam na kase od irona
highend pisze:Na kangura uważajcie z eSkami - jest na wsparciu.
Co prawda kangur jest surowcowy, a surowce są tanie i pewnie będą jeszcze tańsze, zatem w dłuższym terminie kangur polubi się z 69..... znaczy 0.69;D
Ustawiam sobie na noc 2 zleconka w oczekiwaniu:
GBP/USD na sell od 1,477
AUD/USD na sell od 0,763
zobaczymy co z tego wyjdzie
to daj później znać jak długo się nudziłeś czekając na wypłate z iron fxBednarfx pisze:avatar teraz pasuje? dzisiaj sie nudze bo zmieniam broka a raczej czekam na kase od irona

A nie lepiej poczekać do jutra i podejmować decyzje po FED?ech755 pisze: Ustawiam sobie na noc 2 zleconka w oczekiwaniu:
GBP/USD na sell od 1,477
AUD/USD na sell od 0,763
kangur zaraz doleci na 0.763 tak imho.
skoro jedno słowo "patience" rządzi całym forexem to z pewnością smart money już wiedzą czy ono będzie czy zostanie wykreślone.....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
tu się zgodzę cierpliwości mi jescze brakuje
patrz stopka

Nauka nauka nauka....... 

- biznesman22
- Stały bywalec
Kangura sobie zamknij póki na plus bo jak na razie wsparcia nie przebiło, jeszcze może się wiele wydarzyćech755 pisze:highend pisze:Na kangura uważajcie z eSkami - jest na wsparciu.
Co prawda kangur jest surowcowy, a surowce są tanie i pewnie będą jeszcze tańsze, zatem w dłuższym terminie kangur polubi się z 69..... znaczy 0.69;D
Ustawiam sobie na noc 2 zleconka w oczekiwaniu:
GBP/USD na sell od 1,477
AUD/USD na sell od 0,763
Polece na małym sl - zobaczymyhighend pisze:A nie lepiej poczekać do jutra i podejmować decyzje po FED?ech755 pisze: Ustawiam sobie na noc 2 zleconka w oczekiwaniu:
GBP/USD na sell od 1,477
AUD/USD na sell od 0,763
kangur zaraz doleci na 0.763 tak imho.
skoro jedno słowo "patience" rządzi całym forexem to z pewnością smart money już wiedzą czy ono będzie czy zostanie wykreślone.....
Teraz sam juz nie wiem w co grac. Dobrze ze złoto i srebro pozamykałem na kilka minut przed wzrostami

wszystko w klinach i konsolach
trzeba pozamykać co się da i wrócić do wróżenia we czwartek po FED
A dzisiaj proponuję się zresetować, jutro cały dzień spędzić na basenie na kacu i wieczorem zrobić poprawiny....
A od czwartku znowu do wykresów
na UJ h4 kozacki trójkąt.
Mam L z 20 pipsowym zabezpieczeniem.
Zasięg kozacki, nie ważne gdzie wybije...
trzeba pozamykać co się da i wrócić do wróżenia we czwartek po FED
A dzisiaj proponuję się zresetować, jutro cały dzień spędzić na basenie na kacu i wieczorem zrobić poprawiny....
A od czwartku znowu do wykresów

na UJ h4 kozacki trójkąt.
Mam L z 20 pipsowym zabezpieczeniem.
Zasięg kozacki, nie ważne gdzie wybije...