DayTrading: Wtorek 17.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 17.03.2015
jak to nie ma dynamiki spadków na DAX?
coś czuję, że pęknie 12.000
i moje 12600 na razie się oddala - co nie znaczy, że tam niedolecimy za jakiś czas.
Przykro mi, że tak zmieniam zdanie - ale ruch falowy tak działa.
coś czuję, że pęknie 12.000
i moje 12600 na razie się oddala - co nie znaczy, że tam niedolecimy za jakiś czas.
Przykro mi, że tak zmieniam zdanie - ale ruch falowy tak działa.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
W UK masz wybory w maju. Prowadzenie w sondażach straciła Partia Pracy na rzecz konserwatystów, którzy zapowiedzieli, że jak wygrają ponownie wybory to zrobią referendum w sprawie wyjścia z UE. Ot cały sekret... eski na kablu do maja to pewny temat i nie trzeba tutaj kreślić magicznych wskaźników. Z fundamentem nie wygrasz.highend pisze:zaintrygowała mnie para EUR/GBP
już o niej pisałem, bez odzewu.... a pisałem, że wygląda to na odwrócenie trendu lub co najmniej grubą korektę !
Doktor Highend pobadał wykres i wyszło mu, że doleci nawet do 0.76
pobadał też edka, platyne, usd/pln... i zdziwiony jest doktor.
Wygląda na to, że FED zrobi nam jednak korektę dolara!. Kurr, a już miałem wizję edka na 0.85
EURGBP
-- Dodano: 17 mar 2015, 11:03 --
edit: DAX nie ma dynamiki????

-- Dodano: 17 mar 2015, 11:03 --
edit: DAX nie ma dynamiki????

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czy ty czytasz czy pzegladasz nikt nie pisz 0,90 - 0, 85 w tym rokuhighend pisze:zaintrygowała mnie para EUR/GBP
już o niej pisałem, bez odzewu.... a pisałem, że wygląda to na odwrócenie trendu lub co najmniej grubą korektę !
Doktor Highend pobadał wykres i wyszło mu, że doleci nawet do 0.76
pobadał też edka, platyne, usd/pln... i zdziwiony jest doktor.
Wygląda na to, że FED zrobi nam jednak korektę dolara!. Kurr, a już miałem wizję edka na 0.85

Ostatnio zmieniony 17 mar 2015, 11:04 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
może czekają jeszcze na 13.30 (dane z USA)szczudlo6 pisze:male te ruchy po danych ;/
wtedy Edek powinien mocniej się ruszyć

tylko w którą stronę?konn365 pisze:może czekają jeszcze na 13.30 (dane z USA)szczudlo6 pisze:male te ruchy po danych ;/
przez ostatnie 2-3 tygodnie mieliśmy tak duże spadki, że moim zdaniem będzie korekta dolara i mocny skok Eurodolara w góręoiro pisze:tylko w którą stronę?konn365 pisze:może czekają jeszcze na 13.30 (dane z USA)szczudlo6 pisze:male te ruchy po danych ;/
ja obstawiam przed samymi danymi opcję binarną na Edka UP, nie wiem jak Wy

ostatnio obstawiłem tak przy danych z USA i wyszło mi to na dobre
Przecież to nie są NFP'yszczudlo6 pisze:male te ruchy po danych ;/

Dane są dobre. Panowie to przemielą i pewnie rusza dalej.
Okolice 1.0670-1.0680 powinny być teraz nastepnym celem, ale muszą wybić ten opór nad głową

Dalej to już wszystko zależy od FED'u co sie bedzie dziać, ale zakładam nieusunięcia słowa patience i rozpoczęcie jakiejś dużej korekty.
W przeciwnym wypadku parytet może jeszcze w tym tygodniu zostanie odklepany.
Nowy123 pisze: czy ty czytasz czy pzegladasz nikt nie pisz 0,90 - 0, 85 w tym rokuto na dl termin temat a korekty beda miedzy czasie ktore wykozystywane beda do dobieranie shortow