DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 mar 2015, 00:00

Wzrost
14
45%
Bez zmian
3
10%
Spadek
14
45%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
maniutek
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015

Nieprzeczytany post autor: maniutek »

edek dzis jeszcze w dol pociagnie?
biedny to ja jestem od urodzenia...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

https://www.youtube.com/watch?v=0akBdQa55b4 no - EUR USD - trzeba to zmienic SELL THE FUCKING HT

Awatar użytkownika
Woolf
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Woolf »

Witam wszystkich |Trajderów!

Fed usunie stwierdzenie o cierpliwości w tym tygodniu - Barclays (opinia)

16.03. Warszawa (PAP/int.) - W komunikacie po posiedzeniu w tym tygodniu Rezerwa Federalna zrezygnuje z umieszczania stwierdzenia o "cierpliwości" - uważają analitycy Barclays. Ich zdaniem na pierwszą podwyżkę Fed zdecyduje się w czerwcu.

"Naszym zdaniem FOMC przygotowuje się do usunięcia forward guidance i zrobi to poprzez rezygnacje ze stwierdzenia o cierpliwości w komunikacie po marcowym posiedzeniu. Fed jednocześnie podkreśli, że sytuacja w gospodarce amerykańskiej poprawiała się na tyle, że można stopniowo wycofywać politykę akomodacji" - napisali analitycy Barclays w raporcie.

"Taka decyzja nie będzie automatycznie oznaczała podniesienia stóp procentowych w czerwcu. Naszym zdaniem jednak sytuacja na amerykańskim rynku pracy jest na tyle dobra, by Fed podniósł stopy w czerwcu" - dodali.

Ich zdaniem za podwyżką stóp proc. w czerwcu przemawia oczekiwana przez nich stabilizacja inflacji w USA.

"Spodziewamy się, że sytuacja na amerykańskim rynek pracy dalej się poprawi, ceny importowe oraz ceny produkcji sprzedanej sugerują, że najsilniejszy negatywny wpływ ze strony cen ropy naftowej jest już za nami" - napisali.

"Umacniający się dolar może przesunąć w czasie terminy podwyżek stóp proc. Dokładny termin podwyżki nie jest jednak najważniejszy, istotne jest raczej to, że Fed jest zdecydowany do podniesienia stóp proc. po raz pierwszy do 2009 r." - dodali.

Posiedzenie Fed zaplanowane jest na wtorek i środę. Komunikat po posiedzeniu Fed wyda w środę o godz. 19.00. Późnej zaplanowana jest konferencja prasowa prezes Fed Janet Yellen. (PAP

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Za dużo leszcza chce się teraz podłaczyć trendowo - czas na zamiany. :)

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

hah, tak się ustawiłem, że nie ważne czy spadnie czy wzrośnie, i tak zarobię. Najgorsze co może się dla mnie stać to trend boczny.

Fuli5
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fuli5 »

maassk pisze:
DavidFx pisze:cos sie dzieje z iron fx na facebooku ludzie pokazuja screeny ze nie moga wyplacic kasy
czyzby flota ruska zacumowala na Cyprze i zaczyna sie koszenie depozytow :)
patrząc na liczbe negatywnych komentarzy dotyczących braku wypłat w ostatnim czasie to chyba już po IronFx,
jak widać nawet te pseudo regulacje u market makerów nie pomogą
Cypryjskie regulacje to sobie można wsadzić między.... Cała reszta to ich bełkot marketingowy o jakichś tam regulacjach UE. Abo UK ale konkretny UK z regulacjami UK albo konkretny brok PL. Jak by taki mBank przestał wypłacać kasę to masz sąd na miejscu czy KNF i raczej wypłacalną korporację :p a nie pseudo twory z raju podatkowego.

Widać Frank wdał się nie jednemu we znaki :D

ceofx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ceofx »

karnak pisze:Za dużo leszcza chce się teraz podłaczyć trendowo - czas na zamiany. :)
myślałem tak samo przy poziomie 1.25 1.2 1.15 1.11 .....
Pociag odjechal a ja nie wsiadłem ani raz BO MUSI BYĆ KOREKTA...... NIE KURRRRRR NIE MUSI :!:

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

maniutek pisze:edek dzis jeszcze w dol pociagnie?
może po 19.45 Mario ma coś gdakać
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

Zastanawia mnie ile kasy mogłyby obrócić tajne służby, które wiedzą co powie Mario w kilka dni/godzin przed wystąpieniem, tak żeby inni się nie jarnęli, że oni wiedzą.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

dzis cos czuje ze jeszcze luke na SP500 domkna :) ed dopiero 10637 - 40 cofka na s

Zablokowany