DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015
Na samych szczytach złapałem już dzisiaj 248 pipsów(golda nie liczę w tym
), a kolejne S-ki już zapodane mam. Coś to za łatwo idzie...

- Janek Trader
- Pasjonat
dzięki!DavidFx pisze:teraz super miejsce na eski na kablu chyba ze trend sie odwraca

skoncentrowałem się dziś tylko na edku i przegapiłbym

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
siux pisze:Na samych szczytach złapałem już dzisiaj 248 pipsów(golda nie liczę w tym), a kolejne S-ki już zapodane mam. Coś to za łatwo idzie...
na szczytach czego?

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Nie cierpie surowców, i do edka mam trądkarnak pisze:To masz pecha, albo słaby system, na tych poziomach u mnie nie było sygnału do L.ceofx pisze:myślałem tak samo przy poziomie 1.25 1.2 1.15 1.11 .....karnak pisze:Za dużo leszcza chce się teraz podłaczyć trendowo - czas na zamiany.
Pociag odjechal a ja nie wsiadłem ani raz BO MUSI BYĆ KOREKTA...... NIE KURRRRRR NIE MUSI
Teraz wziąłem L i zarabia, trzeba po prostu mieć dobrego cynka kiedy.

gór lodowychDavidFx pisze:siux pisze:Na samych szczytach złapałem już dzisiaj 248 pipsów(golda nie liczę w tym), a kolejne S-ki już zapodane mam. Coś to za łatwo idzie...
na szczytach czego?

coś czuję w kościach, że jak Mario ogłosi QE to Jelonek będzie obniżał stopy
nie zgadzam się z tym stwierdzenemEU'S MOSCOVICI SAYS IF GREECE LEAVES EURO ZONE, QUESTION WOULD BE WHO'S NEXT?
być może aktualnie dołączyły by Włochy i Hiszpania, ale po to jest QE żeby nie rządziły tam skrajne partie i aby ludzie zmienili zdanie na pozytywne
na tą chwilę jest ryzyko że po Grecji opuszczą inne kraje
na Ukrainie zaczęła się ścieżka reform do stowarzyszenia z Unią, kraje które to przechodzą zawsze borykają się z kryzysem i słabościami, w Polsce była hiperinflacja i wzrost bezrobocia, ale nie mieliśmy wtedy pomocy z zewnątrz, a MFW spełnia ich wszystkie zachcianki, są w o wiele lepszym położeniu niż Polska wtedy
prorosyjscy żołnierze i dowódcy zdają sobie z tego sprawę i mają jedynie obecny moment by odzyskać jeszcze te ziemie
jak dla mnie Grecja powinna opuścić Unię za rok najwcześniej
Unia powinna pompować te pieniądze zamiast Grecji do Ukrainy, oni mają niskie płace i tanie wytwarzanie, są na "dnie" i z tej pozycji można łatwiej modyfikować i dopasowywać gospodarkę do Świata niż zadłużeni Grecy
teraz dax jedzie 100 pkt w dół
beware 
edit: chyba, ze 12180 pusci to dalej up
w sumie do 12630 jeszcze troche brakuje

edit: chyba, ze 12180 pusci to dalej up

w sumie do 12630 jeszcze troche brakuje

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a może zdradzisz tajemnice jakie QE ma ogłosićPłoć pisze:coś czuję w kościach, że jak Mario ogłosi QE to Jelonek będzie obniżał stopy
co za bzdury piszesz..... Janet Yellen to kobieta

Ostatnio zmieniony 16 mar 2015, 19:15 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzychu171
- Stały bywalec
# rzeźnik # eska przy 178.900, teraz oni robią korektę tych spadków? niech mnie ktoś w tej myśli podtrzyma...