nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:
moje wizje na EUR USD

nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:
moje wizje na EUR USD

Czemu w górę? Dane z USA mogą być bardzo dobre.konn365 pisze:nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:
moje wizje na EUR USD
konn365 pisze:nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:
moje wizje na EUR USD
 i dol od razu z podwonego szczytu na 1 h  zreszta nie wazne jakie korekta na edku i dale j w dol
 i dol od razu z podwonego szczytu na 1 h  zreszta nie wazne jakie korekta na edku i dale j w dol
wątpię czy dane z USA będą aż tak dobre, żeby nagle Edek zanurkował (ale przekonamy się za niecałe 30 min)emlem pisze:Czemu w górę? Dane z USA mogą być bardzo dobre.konn365 pisze:nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:
moje wizje na EUR USD

Fajnie, twój Elliot wygląda prawie identycznie jak mój. Myślisz że przy takim parciu w dół C będzie takie wysokie? jak dla mnie już robi podwójny szczyt i może zacząć spadać, wtedy droga otwarta na 5 fal impulsu... Daleka droga... Jednocześnie mamy koniec C na h1 GBP/PLN, long wskazany jak dla mnieNowy123 pisze:
moje wizje na EUR USD
osikany z radościhighend pisze:SpokojnieNowy123 pisze: aha t o powdzeniaz GBP AUD
jak leci
-- Dodano: czw 12-03-2015, 13:18 --
po korekcie na EU USD i AUD USD dalej gora na GBP AUDprzecież wiem gdzie ustawić SL, więc jak wsparcie na 1.93 wytrzyma i odbije na UP to nic się nie stanie
-- Dodano: 12 mar 2015, 12:27 --
btw. zerkam na pszenicę.... po raporcie WASDE idziemy UP ?
wyszliśmy już powyżej 500. Kolega Maniutek będzie wniebowzięty
chyba jednak czas na eLki- target long term 777 - tak na szczęście
 jednak pszenica lubi wybić ponad 500 mi zawrotka także dla mnie sygnałem zakupu będzie wybicie szczytu 520
 jednak pszenica lubi wybić ponad 500 mi zawrotka także dla mnie sygnałem zakupu będzie wybicie szczytu 520