nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:![]()
moje wizje na EUR USD

nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:![]()
moje wizje na EUR USD
Czemu w górę? Dane z USA mogą być bardzo dobre.konn365 pisze:nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:![]()
moje wizje na EUR USD
konn365 pisze:nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:![]()
moje wizje na EUR USD
wątpię czy dane z USA będą aż tak dobre, żeby nagle Edek zanurkował (ale przekonamy się za niecałe 30 min)emlem pisze:Czemu w górę? Dane z USA mogą być bardzo dobre.konn365 pisze:nie chce krakać, ale moim zdaniem o 13.30 po danych z USA Edek wystrzeli mocno w góręNowy123 pisze:![]()
moje wizje na EUR USD
Fajnie, twój Elliot wygląda prawie identycznie jak mój. Myślisz że przy takim parciu w dół C będzie takie wysokie? jak dla mnie już robi podwójny szczyt i może zacząć spadać, wtedy droga otwarta na 5 fal impulsu... Daleka droga... Jednocześnie mamy koniec C na h1 GBP/PLN, long wskazany jak dla mnieNowy123 pisze:![]()
moje wizje na EUR USD
osikany z radościhighend pisze:SpokojnieNowy123 pisze: aha t o powdzeniaz GBP AUD
jak leci
-- Dodano: czw 12-03-2015, 13:18 --
po korekcie na EU USD i AUD USD dalej gora na GBP AUDprzecież wiem gdzie ustawić SL, więc jak wsparcie na 1.93 wytrzyma i odbije na UP to nic się nie stanie
-- Dodano: 12 mar 2015, 12:27 --
btw. zerkam na pszenicę.... po raporcie WASDE idziemy UP ?
wyszliśmy już powyżej 500. Kolega Maniutek będzie wniebowzięty
chyba jednak czas na eLki- target long term 777 - tak na szczęście