DayTrading: Środa 11.03.2015
Re: DayTrading: Środa 11.03.2015
Po takiej jeździe dzikiej dolca, strach grać przeciwko, ale coraz bardziej obstawiam że FED wywinie numer i nie wytnie "cierpliwości", tylko po to żeby skorygować notowania. Na razie zamknąłem pozycje i czekam do środy, coś mi się zdaje że rzeźnia będzie.
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 

kij z edkiem, patrzcie na DAX
-- Dodano: 11 mar 2015, 16:22 --
z uwagi na słabość funta (dzisiaj po danych?) para GBP PLN okazała się bardzo dobra na S
szkoda, że nie złapałem szczytu - bo było na moim F423 z weekly branego (!)
z uwagi na słabość funta (dzisiaj po danych?) para GBP PLN okazała się bardzo dobra na S

Ostatnio zmieniony 11 mar 2015, 16:25 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- elastyczny_33
- Bywalec
im więcej się patrzycie na dax i dajecie powody tym bardziej gna na północ a wystarczy grać S w usa od wielu dni i futsi. Mało kto o tym pisze a tam z S się kosi profity. Drukarze niech się bawią w elki w europie jak jankes stopy podniesie to się ockną to im drogi towar opchał niedawno 
-- Dodano: 11 mar 2015, 16:28 --
wygląda jakby anglia i usa czekały na wywalenie wysoko cen w europie a jak wysoko nikt nie wie zatem S trzeba trzymać ale nie w europie na akcyjnych.

wygląda jakby anglia i usa czekały na wywalenie wysoko cen w europie a jak wysoko nikt nie wie zatem S trzeba trzymać ale nie w europie na akcyjnych.
Nie wiem czy to trafiona teoria. Po danych był ruch prawie 200 up też gram na umocnienie PLN ale to raczej odreagowanie wczorajszego wariactwahighend pisze:kij z edkiem, patrzcie na DAX
BTW
na edku 1,0550 wygląda na wiarygodny opór. Drugi raz od niego odbili
DAX dalej bez korekty na 12 000 leci, no chyba że ktoś wczorajszy dzień nazwie korektą

DAX 11900 opór mam i tam daję TP na elki
szok jak jadą.
opór oczywiście z Fibo - bo wykresu brak
a co do USA i S - jasne.... chwilowo APPLE znalazło wsparcie na F161 rzecz jasna
mam APPLE na S od dnia premiery zegarka
szok jak jadą.
opór oczywiście z Fibo - bo wykresu brak

a co do USA i S - jasne.... chwilowo APPLE znalazło wsparcie na F161 rzecz jasna

mam APPLE na S od dnia premiery zegarka

MEGA WAŻNY OPÓR NA USD/PLN jak puści to kaplica
btw. patrzcie jak USD TRY leci na dół - zwiastuje korektę dolara..... 
-- Dodano: 11 mar 2015, 16:34 --
wg mnie GBP PLN zakończyło wzrosty i teraz spadki, szczególnie że funt pomaga.
co do dolara to się okaże - zapodałem S i TP 5.62
mi drogi funt przeszkadza (zakupy w UK)
tanie euro przeszkadza (eksport do niemiec)
do dupy
Mgiełka świetnie wyczul moment kiedy zamknąć S na EUR/GBP - jest w jego journalu. GRATULUJĘ

-- Dodano: 11 mar 2015, 16:34 --
chyba koniec osłabiania PLN przynajmniej na jakiś czas.MR. D pisze:MEGA WAŻNY OPÓR NA USD/PLN jak puści to kaplica
wg mnie GBP PLN zakończyło wzrosty i teraz spadki, szczególnie że funt pomaga.
do dupy

Mgiełka świetnie wyczul moment kiedy zamknąć S na EUR/GBP - jest w jego journalu. GRATULUJĘ

Ostatnio zmieniony 11 mar 2015, 16:35 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
oRGR na edku M5 wlasnie sie zrealizowal... ktos ostatnio pisal, ze w jakiejsc ksiazce o tym bylo. Odwrocenie trandu czy raczej bedzie kontynuacja - bo nie pamietam?
zawsze możesz zhedgować na forexie na małej dzwigniwg mnie GBP PLN zakończyło wzrosty i teraz spadki, szczególnie że funt pomaga.
do dupy![]()

Nauka nauka nauka....... 

kapital leci tam gdzie dukarze drukuja teraz do UE do plynnych gield jak DAX i dmuchana banka jest a w USa sotopy w gore podniosa dolar jeszcze mocniejszy bedzie wiec tamtejsze gieldy beda slabsze bo sciagac beda nadplunnosc drukowaneg odolca i PESJIKI beda ponizej realizowac zyski na akcjach w UE i plus odatkowe zyski z mocnego USDelastyczny_33 pisze:im więcej się patrzycie na dax i dajecie powody tym bardziej gna na północ a wystarczy grać S w usa od wielu dni i futsi. Mało kto o tym pisze a tam z S się kosi profity. Drukarze niech się bawią w elki w europie jak jankes stopy podniesie to się ockną to im drogi towar opchał niedawno