DayTrading: Środa 11.03.2015
Re: DayTrading: Środa 11.03.2015
nowy a sp500 dobre do L? odbija się od wsparcia ale i na wzrosty nie bardzo ma ochote
biedny to ja jestem od urodzenia...
cos dla USD PLN ostetnie bastiony
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzień dobry,
Od dłuższego czasu was czytam, z forexem można powiedzieć, że dopiero startuję. Próbuję łykać doświadczenie i analizować wykresy, choć główną naukę dają mi błędy
Wiele razy udało mi się skorzystać z rad, choć nieraz błędnie
No ale to forex, raz tak raz tak
Miałbym pytanie, czy MŁOT może zadziałać z opóźnieniem, czy konsolidacja po nim neguje go? Pamiętacie te 'cycki' z 3-6 lutego? Poprowadzone tam fibo wyznacza poziom 423 na dzisiejszym dołku - w punkt. Można to jakoś rozumieć czy naciągam rzeczywistość?
Gdyby aktualna świeca h1 ładnie się zamknęła to możnaby liczyć na spore odbicie ;> Chociaż ja aktualnie bez pozycji
Od dłuższego czasu was czytam, z forexem można powiedzieć, że dopiero startuję. Próbuję łykać doświadczenie i analizować wykresy, choć główną naukę dają mi błędy

Miałbym pytanie, czy MŁOT może zadziałać z opóźnieniem, czy konsolidacja po nim neguje go? Pamiętacie te 'cycki' z 3-6 lutego? Poprowadzone tam fibo wyznacza poziom 423 na dzisiejszym dołku - w punkt. Można to jakoś rozumieć czy naciągam rzeczywistość?

Gdyby aktualna świeca h1 ładnie się zamknęła to możnaby liczyć na spore odbicie ;> Chociaż ja aktualnie bez pozycji

Apple leci mocno w dół ... 119 już blisko.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Gaduła
Witam jak dzis obstawiacie wyniki ropy
Góra bedzie czy dół?
Góra bedzie czy dół?
wariatgdynia pisze:Witam jak dzis obstawiacie wyniki ropy
Góra bedzie czy dół?
1:0 dla gości...... a gdzie gramy?
Nauka nauka nauka....... 

Korci mnie short może paluchów nie utnie...Nowy123 pisze:cos dla USD PLN ostetnie bastiony
Edek sie jednak broni. juz kilkadziesiat pipsow polecialem od 12.00 na edku. Na szczescie rano sie zarobilem wiec strata tak nie boli.Nowy123 pisze:EDKU powtorka z wczorajPUMP AND DUMP
ahaha ja kruszy jeszcze SP500 wyzej U J to jeszcze dzis 1.05 ??
Nie wiem co dalej, wiec stoje i pacze ....

Analitycy Bank of America oceniają, że Fed zdecyduje się na pierwszą podwyżkę stóp procentowych w USA we wrześniu.
to gdzie dolec bedzie
to gdzie dolec bedzie

złoto przechodzi d_S1-retest
-- Dodano: 11 mar 2015, 16:13 --
ronz_auto_sl-ts-tp
ułatwia
-- Dodano: 11 mar 2015, 16:13 --
panzupa pisze:Edek sie jednak broni. juz kilkadziesiat pipsow polecialem od 12.00 na edku. Na szczescie rano sie zarobilem wiec strata tak nie boli.Nowy123 pisze:EDKU powtorka z wczorajPUMP AND DUMP
ahaha ja kruszy jeszcze SP500 wyzej U J to jeszcze dzis 1.05 ??
Nie wiem co dalej, wiec stoje i pacze ....(bez pozycji)
ronz_auto_sl-ts-tp

Nauka nauka nauka.......