Bullard twierdzi, że rynek jeszcze nie zdyskontował podwyżki stópNowy123 pisze:Analitycy Bank of America oceniają, że Fed zdecyduje się na pierwszą podwyżkę stóp procentowych w USA we wrześniu.
to gdzie dolec bedzie

Bullard twierdzi, że rynek jeszcze nie zdyskontował podwyżki stópNowy123 pisze:Analitycy Bank of America oceniają, że Fed zdecyduje się na pierwszą podwyżkę stóp procentowych w USA we wrześniu.
to gdzie dolec bedzie
panzupa pisze:Edek sie jednak broni. juz kilkadziesiat pipsow polecialem od 12.00 na edku. Na szczescie rano sie zarobilem wiec strata tak nie boli.Nowy123 pisze:EDKU powtorka z wczorajPUMP AND DUMP
ahaha ja kruszy jeszcze SP500 wyzej U J to jeszcze dzis 1.05 ??
Nie wiem co dalej, wiec stoje i pacze ....(bez pozycji)
Forex to nie tylko suma depo z tego forumMR. D pisze:Skoro już nie ma czego z longów skubać czas dobrać się do shortów.
hedguje i zajmuję się obroną resztek depo....trochę się przeliczyłem ale zobaczymy jeśli to był dołek to jakoś przeżyje:)MR. D pisze:Po czym poznać, że czas na korektę na edku ? Po tym, że L-kowicze zniknęli z tego forum. Nawet kolega 1,14 co postawił wszystko na jedną kartę wczoraj się nie odzywa. Skoro już nie ma czego z longów skubać czas dobrać się do shortów.
A jak oceniasz realizację zasięgu flagi D1?atlanticos pisze:kangur h4 - wprawdzie zasieg rgra juz zrealizowal ale srednioterminowa TL (czaerwona) oraz strefa ktora zostala przebita i dzis testowana od dolu tworza trojkat (zielona zasiegi) - ruch moze byc spory... na mniejszych interwalach obecnie flaga
https://www.tradingview.com/x/WQIV8Xy5/
przeciez rano byl podawany aud_Kerad_ pisze:ale aud ładnie leci, lepiej niż edek
dzięki atlanticos