myślałem, że to jest widoczne w myfxbook, a chodzi mi o to, że jeżeli klikam w MT4 to jest opis przy pozycji, że przez OCT poszło, a przy pierwszej S było kliknięte z tel, na sam układ z M5 gdzie H1 była na L, więc miało być to szybkie zagranie do bliskiej kreskifreakout pisze:jeżeli chodzi o zasięg tego ruchu to według fibo max przypada na okolice 3.9060 - wyżej nie powinniśmy podskoczyćmoim zdaniem właśnie teraz jest formowany szczyt i lada moment będzie korekta tych wzrostów
niemniej jednak nie potrafię zrozumieć co Cię podkusiło żeby zagrać bez SL'a...

chciałem pokazać, silverarrow, że taka pozycja jest obarczona większym ryzykiem i lepiej wyczekać, aż układ na M5 i H1 będzie taki sam

może tych kliknięć jest wtedy mniej gdy układy na TFach się pokrywają, ale zdecydownaie bezpieczniejsze, a tym bardziej zgodne z sysem

http://forex-nawigator.biz/forum/pienia ... ml#p748099
następnego dnia miałem całodniowy wyjazd, a tym bardziej ważny dzień pod kątem makro... no i została bidulka do dnia dzisiejszego...

było minęło i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, bo tylko i wyłącznie moja wina, że doprowadziłem do takiej obsuwy DD i żadne wyjaśnienie czasu nie cofnie

pewne jest jedno, że to co Nas nie zabije napewno Nas wzmocni w przyszłości