Nie wiń edka za niepowodzenie. To dziwna para i raczej jej nie gram. Tobie jednak dawał zarobić. Pytanie : czy zmienił się edek, czy Twoje nastawienie do niego? Może zobaczyłeś "coś lepszego" na innych parach? Zawsze podziwiam ludzi, którzy graja na jednej parze i potrafią czekać na dobrą okazję. Przemyśl na spokojnie i pamiętaj, że dobre jest wrogiem lepszego. A nowe lepsze niż stare. W naszych głowach. Luzu życzę
Red Ema Trading
Re: Handel z nurtem M15...
Cześć 
Nie wiń edka za niepowodzenie. To dziwna para i raczej jej nie gram. Tobie jednak dawał zarobić. Pytanie : czy zmienił się edek, czy Twoje nastawienie do niego? Może zobaczyłeś "coś lepszego" na innych parach? Zawsze podziwiam ludzi, którzy graja na jednej parze i potrafią czekać na dobrą okazję. Przemyśl na spokojnie i pamiętaj, że dobre jest wrogiem lepszego. A nowe lepsze niż stare. W naszych głowach. Luzu życzę
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829
-
silverarrow
- Gaduła

Mpapiez jeśli chodzi o edka to popełniasz jeden podstawowy błąd nie bierzesz profitu tylko czekasz na więcej, wczoraj rano miałeś ok 7% zysku zamiast to zamknąć to czekałeś. Edek szybko daje i jeszcze szybciej zabiera 
Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
edek można L próbować z SL na 1.07300 (poniżej)
jak puści 1.07300 to leci na 1.05800
jak puści 1.07300 to leci na 1.05800
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie rozumiem jednego.... czego masz pretensje do spadków edka, podczas gdy masz ogromny sentyment na spadki.
Coś się zmienło? odwołali QE?, a moze USA jednak nie podniesie stóp%? to wszystko pcha edka i będzie to robić.
Aktualnie to kopiesz się z koniem zwyczajnie chcąc mieć 200 pipsów nagle UP...
Jedyne o co można mieć pretensje, to to że nie daje praktycznie szansy wejść w Ske na strefie podażowej... Byle podbicie i zaraz go spuszczają bezpowrotnie...
Coś się zmienło? odwołali QE?, a moze USA jednak nie podniesie stóp%? to wszystko pcha edka i będzie to robić.
Aktualnie to kopiesz się z koniem zwyczajnie chcąc mieć 200 pipsów nagle UP...
Jedyne o co można mieć pretensje, to to że nie daje praktycznie szansy wejść w Ske na strefie podażowej... Byle podbicie i zaraz go spuszczają bezpowrotnie...
-
ForexMafiaKartel
- Gaduła

Mpapiez pisze:No i edek BE+1.
Mam go serdecznie dość - w tym tygodniu się go nawet nie dotykam.
Czyli w grze zostaje kanadyjczyk i rzeźnik.
Wszedłem sobie w eSke na rzeźniku pod 183.500.
Niech funt płonie razem z edkiem.
Stary skoncz z tym hazardem, odpocznij na tydzien-dwa. Twój DD wzrósł prawie do 50%, straciles wszystkie zyski i jestes na minus a teraz otwierasz pozycje jak szalony pod prąd z większym zacięciem niż danbo, gdzie tu opanowanie i trzymanie się strategii?
Mpapiez odpocznij od forum i publicznego pokazywania wyniku.
Nie wiem jaki masz MM ale chyba coś w nim poszło nie tak skoro, jedna transakcja to prawie -50%.
Nie wiem jaki masz MM ale chyba coś w nim poszło nie tak skoro, jedna transakcja to prawie -50%.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Adrianoforex
- Maniak

Ale się narobiło. Coś ty zrobił, że tak to ci zleciało? 
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
ostrzegałem przed rzeźnikiem.Kerad pisze:Mpapiez odpocznij od forum i publicznego pokazywania wyniku.
Czemu pokazałeś wszystkie konta i kasę na nich - MPapież żyjesz? chyba się nie podłamałeś?
-
ForexMafiaKartel
- Gaduła

highend pisze:ostrzegałem przed rzeźnikiem.Kerad pisze:Mpapiez odpocznij od forum i publicznego pokazywania wyniku.
Czemu pokazałeś wszystkie konta i kasę na nich - MPapież żyjesz? chyba się nie podłamałeś?
Wątpie, pisał, że nie czuje się jeszcze na tyle pewny by wplacic taką kase jak Niemiaszek więc mysle, ze zyje... no chyba że kitował i tak jak większośc tutaj ciuła od deski do deski i marzy o milionach z niczego, a tak się niestety nie da.
Mpapież wracaj tutaj i nie pękaj. Jesteś jednym z niewielu, którzy potrafią. Zrób przerwę i wracaj. To co tam stracone masz to odrobisz w tydzień. Don't worry be happy!