highend pisze:niemiaszek pisze:highend pisze:no to usd/pln leci na 3.90....
a niech leci, będzie miało z czego spadać...

jestem ZA
choć skupiam się bardziej na GBPPLN - bo ten zrobi znacznie większy zakres ruchu niz usd/pln
Niemiaszku, a czy mógłbyś zerknąć na EUR PLN ? z racji tego, ze zaś muszę iść do kantoru i się pozbyć euro, to czekam do ilu urośnie. Wyszło mi na 4.15 max 4.16 gdzieś.... i wtedy pociskam. Z racji kwoty każdy grosik się liczy

Trochę tak sredniawka z tym ''większym zakresem ruchu'' bo na logikę, skoro skupiacie się na osłabienie dolca to liczycie na umocnienie pozostałych walut to też tym bardziej funciak powinien zrobić up, a wizja wprowadzenia euro w Polsce prędzej czy później nadejdzie więc nie widze sensu umocnienia się ZŁ. Widzę, że łapanie noży rulez

Dwukrotnie szybciej można stracić kapitał, teraz już nawet nie musi zahaczyć o 4zł by było MC. Nie kumam czemu wczoraj nie zamknąłeś na wsparciu Niemiaszku. Nie wiem czy zauważyłeś ale świeczka W1 zamkneła się nad ostatnim topem. Twoja kasa, twoje ''spokojnie jak na wojnie''.
A co do odpowiedzi na mojego ostatniego posta to zupełnie nie czaje twojej przedziwnej reakcji i jakichś tam jadach itp

Musisz brac dobry towar

W ciągu 5 lat straciłem na Forexie 30 tysięcy (xtb,admiral,armada,tms,alior,bossa), a Ty?
Skończyłem z forexem real dnia 13 marca 2015.