czekam na rozdanie nowych kresek w poniedziałek, ale świeże i aktualne będą tylko Weekly bo Daily na podstawie niedzielnej świecy więc z nimi lipa(wąsko), a dopiero we wtorek napewno coś będzie intraday do kliknięcia... mam czas i wszycho na spokojnie, bez paniki i stresuFxTag pisze:Do czwartku nie ma w kalendarzu istotnych informacji. Więc jest szansa na korektę. Reakcja po piątkowych danych z USA o 14:30 , można powiedzieć że była na płytkim rynku (piątek, londek się właściwie zamykał). Poza tym USD/PLN wchodzi w strefę silnego oporu. Pytanie, czy będziesz czekał, czy dołożysz na górce skę? Niedawno napisałem u Ciebie, że zmniejszyłbym łyżeczkę, mając na myśli właśnie taką sytuację.
Pozdrawiam

tak jak pisałem, to powinni zrobić poziom piątkowego D_R3 3.8196(u innego broka mam D_S3 3.8201), więc może tu dołożę o ile coś będzie wskazywało(np. zamknięcie H1 poniżej kreski), że chwilowo mają dość i najlepiej jakby układ średnich z M5 potwierdził S

bardziej bym się skłaniał do L na korekcie piątkowego zakresu upa, ale wszycho wyjdzie w praniu i narazie to zgadywanka...

napewno tej S nie zamknę w takiej wersji jak jest lub nawet gdy będzie na większej stracie