DayTrading: Poniedziałek 09.03.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 09.03.2015
wersje 3 z rownoscia falek z wspaciemi = flaga i wresja z trójkątem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
i jak panowie usd/try daje zarobic na odbiciu mam nadzieję ze komus pomogłem
Dopiero przebicie 120,50 zaneguje wybicie z kanału. Jeśli weźmiemy pod uwagę RSI to jest potencjał wzrostowy. Zobaczymy jak będzie, ale ujek rzadko zaskakuje.Nowy123 pisze:wersje 3 z rownoscia falek z wspaciemi = flaga i wresja z trójkątem

i jak Nowy odbijaja sie nerki na usd/try
- atlanticos
- Maniak
Mpapiez pisze:
Mi to generalnie, zwłaszcza czwartek wygląda jak głupi pretekst do zwalenia edka i przetestowania co się bedzie dziać dalej, a generalnie mam niejasne przeczucie, że teraz wystarczy byle pierdnięcie w strone Grecji i się zacznie short-squeeze, zwłaszcza że w tym tygodniu nie ma wiele danych.
nie o Grecje tu chodzi, a o najblizsze posiedzenie FED i ewentualne zmiany badz ich brak w komunikacie... Edek ponizej 1.07 nie zjedzie... Do 17 marca szeroka konsola miedzy 1.08 a 1.10, po fedzie poprawienie dolkow (1.07-1.0740) i szpila w gore jakiej dawno ta para nie widziała... pozniej wrzuce aktualne wykresy z oznaczeniami po tym piatkowym armageddonie.
Dwa ostatnie tygodnie jechalem na skutecznosci niemal 100% to w czwartek i piatek podkusilo mnie zlapac maly noz wbrew zalozeniom i wprawdzie nie jakos bolesnie, ale kilka palcow ucielo

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- atlanticos
- Maniak
widze ze wreszcie zamiast sie napinac to dowcip Ci sie wyostrzyl...tak trzymacNowy123 pisze:lutek pisze:usd/try bedzie odbicie
chyba nerek

usd/try daje zarobic i to wszystko na dzisiaj
Ło kuwalutek pisze:atlanticos jaki pewny siebie ze edek nie zjedzie a skad ty wiesz co bedzie proroku taki sam ja M papiez w swoich komentarzach

Nie przejmuj się, ja też po palcach dostałem w czwartek.atlanticos pisze:
nie o Grecje tu chodzi, a o najblizsze posiedzenie FED i ewentualne zmiany badz ich brak w komunikacie... Edek ponizej 1.07 nie zjedzie... Do 17 marca szeroka konsola miedzy 1.08 a 1.10, po fedzie poprawienie dolkow (1.07-1.0740) i szpila w gore jakiej dawno ta para nie widziała... pozniej wrzuce aktualne wykresy z oznaczeniami po tym piatkowym armageddonie.
Dwa ostatnie tygodnie jechalem na skutecznosci niemal 100% to w czwartek i piatek podkusilo mnie zlapac maly noz wbrew zalozeniom i wprawdzie nie jakos bolesnie, ale kilka palcow ucielo![]()
Chociaż 200 pipsowa konsola to dość mało, mi się wydaje że nawet pod 1.11 podejdą, ale zobaczymy.
Ps. Eur/usd to nie tylko dolar, moim zdaniem jakieś niusy z euro-strefy na pewno coś pomogą edkowi.
myślisz jak dziś kupią obligacje za drukowane to nic się nie zmieni?atlanticos pisze:Mpapiez pisze:
Mi to generalnie, zwłaszcza czwartek wygląda jak głupi pretekst do zwalenia edka i przetestowania co się bedzie dziać dalej, a generalnie mam niejasne przeczucie, że teraz wystarczy byle pierdnięcie w strone Grecji i się zacznie short-squeeze, zwłaszcza że w tym tygodniu nie ma wiele danych.
Dwa ostatnie tygodnie jechalem na skutecznosci niemal 100% to w czwartek i piatek podkusilo mnie zlapac maly noz wbrew zalozeniom i wprawdzie nie jakos bolesnie, ale kilka palcow ucielo![]()
ilość pieniądza ta sama będzie?
- atlanticos
- Maniak
to nie dziala tak "zerojedynkowo"_Kerad_ pisze: myślisz jak dziś kupią obligacje za drukowane to nic się nie zmieni?
ilość pieniądza ta sama będzie?
jak drukowali dolara i jena to lecialy bez korekt?
wczoraj usiadlem spokojnie ponownie do analizy edka i wyszlo mi na h4 cos takiego jak ponizej... Wielkim specjalista od fal nie jestem wiec pewnie zaraz ktos to skoryguje (lub nie), ale taki scenariusz obecnie widze, pokrywa mi sie on z kilkoma innymi czynnikami i tego sie bede trzymal...
https://www.tradingview.com/x/Nh2dZ4jt/