Moim skromnym zdaniem:rexex pisze:A jak widzicie daxa bo po tym pokazie siły w piątek przy lecących usa to już nie mam pomysłu . Grać na wzrost strach , na spadek chyba jeszcze za wcześnie . Zresztą tak samo wyglada euro i plnusd . Pewnie niedługo będzie można po 1000 pipsów wyciągnać tylko złapać timing
grać na spadek można próbować ale od....13.000 - wcześniej to kopanie się z koniem
grać na wzrosty zawsze można (!) - trend is your friend

sęk oczywiście w tym, gdzie podebrać L bo zapewne o to Ci chodzi

A czy takim problemem jest piramidować eLki (nawet małe pozycje) i po prostu je zostawić na średni termin?
nawet jak wyjdą na stracie to.... nie na długo

-- Dodano: 08 mar 2015, 20:51 --
Pozwolisz, że się nie zgodzę z tymi stwierdzeniamijen-yy pisze:Panowie tak czytam Wasze rozważania o gbpaud i zastanawiam się dlaczego tak komplikujecie sobie życie.
Kreślicie fibo jak popadnie, a właściwie dopasowujecie do własnych potrzeb..

Fakt, że robię zupełnie coś innego niż wszyscy (???) - ale dziwi mnie, że są tacy, którzy się z tego śmieją.
Ja na ich miejscu bym był zaciekawiony.
I absolutnie nie uważam tego za złotego graala. Po prostu zaczęło się od tego, że "wyczaiłem" iż cena dochodzi do F161 po wyjściu z jakiejś konsoli np. (gdzie konsola to fibo 0-100). I dochodzi tam.... zawsze

Więc problem pod tytułem: "gdzie ustawić TP" by wycisnąć jak najwięcej...... hmmmm