DayTrading: Czwartek 05.03.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 mar 2015, 00:00

Wzrost
13
42%
Bez zmian
4
13%
Spadek
14
45%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
krzychu3_1989
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 05.03.2015

Nieprzeczytany post autor: krzychu3_1989 »

krzychu3_1989 pisze:[myśleniae="robnab"]
Nowy123 pisze:dax11520 S na cofke znowu[/qwidziałNowy, te eski od 11520 na Daxie to już zamykać, czy jeszcze ząbek zleci?
Zapytaj nowego co z wczorqjszymi s co pod czapowanie z 11400 widział[/quote]

Gramy daytrading, więc po co pytać co było wczoraj, albo zarobiłeś, albo zamknąłeś na stracie i zapomniałeś, dzisiaj też jest dzień, prawda :564:[/quote]
ja nie gram daytrading dlatego rzadko tutaj pisze
powyższy post mial dać do myślenia że to co powie nowy nie musi sie spełnić

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

USD TRY 5 tka na d 1 fala chyba zrobiona i w dol ABC

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

MR. D pisze: Stary uwielbiam Cię. Jak Ci nie wstyd wypisywać takie rzeczy. USD/PLN
Pisałeś dokładnie o 7:26 że będzie 3,80 po czym kurs zleciał o 150 pipsów. Później pisałeś "kierunek południe" w okolicach 14:00 a od tego mommnetu jest ponad 220 pipsów wyżej. Dwa razy próbowałeś i dwa razy nie trafiłeś a teraz w geście triumfu piszesz "i co nie się sprawdziło ???" Otóż uświadamiam Cię jeśli jeszcze się nie zorientowałeś NIE SPRAWDZIŁO SIĘ :564:
A Ty myślisz, że jak ja napiszę, ze coś będzie to tak się dzieje jak kończę pisać i wcisnę ENTER? :)
a ruch falowy to co?

pisalem, ze może bedzie 3.80 :) bardziej dokładnie określiłem USD TRY (na 2.60) i pykło.

Widzisz, może Tobie się nie sprawdziło to co pisałem - ale mnie się sprawdziło co widać po dzisiejszym zysku.
Nic nie poradzę - trzeba umieć czytać co autor miał na myśli.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
pabloo83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pabloo83 »

krzychu3_1989 pisze:
Nowy123 pisze:dax11520 S na cofke znowu[/qwidziałNowy, te eski od 11520 na Daxie to już zamykać, czy jeszcze ząbek zleci?
Zapytaj nowego co z wczorqjszymi s co pod czapowanie z 11400 widział
a co Wy się tak czepilisćie Nowego ? Grajcie odwrotnie jeżeli uważacie że Nowy ma złą strategię i po kłopocie.
Będziecie zarobieni
albo udu...pieni
jest jak jest

robnab
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: robnab »

krzychu3_1989 pisze:
Zapytaj nowego co z wczorqjszymi s co pod czapowanie z 11400 widział
Gramy daytrading, więc po co pytać co było wczoraj, albo zarobiłeś, albo zamknąłeś na stracie i zapomniałeś, dzisiaj też jest dzień, prawda :564:[/quote]
ja nie gram daytrading dlatego rzadko tutaj pisze
powyższy post mial dać do myślenia że to co powie nowy nie musi sie spełnić[/quote]

Owszem, nie zawsze, ale zarówno ja, jak i Ty z pewnością nie znamy tradera, któremu zawsze się spełnia :wink:

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

highend pisze:
MR. D pisze: Stary uwielbiam Cię. Jak Ci nie wstyd wypisywać takie rzeczy. USD/PLN
Pisałeś dokładnie o 7:26 że będzie 3,80 po czym kurs zleciał o 150 pipsów. Później pisałeś "kierunek południe" w okolicach 14:00 a od tego mommnetu jest ponad 220 pipsów wyżej. Dwa razy próbowałeś i dwa razy nie trafiłeś a teraz w geście triumfu piszesz "i co nie się sprawdziło ???" Otóż uświadamiam Cię jeśli jeszcze się nie zorientowałeś NIE SPRAWDZIŁO SIĘ :564:
A Ty myślisz, że jak ja napiszę, ze coś będzie to tak się dzieje jak kończę pisać i wcisnę ENTER? :)
a ruch falowy to co?

pisalem, ze może bedzie 3.80 :) bardziej dokładnie określiłem USD TRY (na 2.60) i pykło.

Widzisz, może Tobie się nie sprawdziło to co pisałem - ale mnie się sprawdziło co widać po dzisiejszym zysku.
Skoro bełkoczesz jak nowy123 z tymi zyskami, sprawdzaniem sie itp. i piszesz milion postów na ten temat to przyszykuj się na krytykę taką samą jaka jest w kierunku nowego.

Pisanie i robienie różnych rzeczy to hipokryzja ale pisanie, robienie rożnych rzeczy i wypieranie się tego to już frajerstwo bo wychodzi na to, ze albo co innego robisz niż piszesz albo kłamiesz.

Skoro nie było jak napisałeś to napisz, że nie było, nie broń się i napisz że udało Ci się z tego wyjść ale, ze Twoje analizy były do dupy.

Wtedy może ktoś bardziej doświadczony pomógłby Ci wyeliminować na przyszłość błąd. Nie próbuj być lepszy tylko znajdź ścieżkę po której ty będziesz mógł się poruszać bez problemu nie patrząc na to czy ktoś wtapia idąc koło ciebie czy nie.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2015, 19:25 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

highend pisze:
a ruch falowy to co?

Idąc tym tokiem myślenia to zawsze "trafiasz" wystarczy, że o 9:00 napiszesz że będzie ruch w górę i nawet jak zleci na pysk to przez chwilę będzie jakieś odreagowanie i faktycznie ruch w górę się pojawi i wtedy można ogłosić "i co nie mówiłem że będzie w górę" i dodać, że akurat wówczas zrobiłeś transakcję w górę, która przyniosła zysk. Nie wiem dlaczego tak się zachowujesz, ale widocznie masz jakiś powód.

robnab
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: robnab »

a co Wy się tak czepilisćie Nowego ? Grajcie odwrotnie jeżeli uważacie że Nowy ma złą strategię i po kłopocie.
Będziecie zarobieni
albo udu...pieni[/quote]

:564:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Ja tylko sobie wyznaczam zasięg, a że cena idzie falowo to nie wiem czy w danym momencie pójdzie w górę czy w dół, jakkolwiek porusza się ona pomiędzy zadanymi wartościami i tego się trzymam i to się sprawdza :) I prędzej czy później dochodzi do wyznaczonego zasięgu.
Ale OK - jak kogoś wprowadziłem w błąd to sorry.
:)

Natomiast wytykanie mi, że napisałem że cena pójdzie w dół, a poszła w górę zaraz po moim poście to jest śmieszne i tyle :)

-- Dodano: 05 mar 2015, 19:33 --

a pamietacie jak pisałem posta DAX ALERT, każdy(?) już tłuste S ładował, a ja napisałem, że dax odbił od wsparcia i możliwe, że pójdzie do góry. No i dax spadł!, pogmerał przy wsparciu, a potem w kolejnych 2 dniach wystrzelił jak z procy na UP. Więc jak tego ktoś nie rozumie to prościej nie umiem wyjaśnić :)

Napisałem dzisiaj, że dax zrobi 11520 i zrobił nawet 11530 i odbił w dół i można było na tym poziomie "czapować" daxa i coś nawet na S zarobić (spadł do 11470 nawet).
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

tak ze szykowac shorty :?: :idea:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany