Rozumiem, że przewidujesz spadek?Bednarfx pisze:Jak mi dzisiaj ropa stopa wybije to kupuje benzyniaka
DayTrading: Wtorek 03.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 03.03.2015
na surowce zazwyczaj nie ma swapu u porzadnych brokówsanto pisze:A co trend Trader nie ma swapu? Może muzelmanin oszczędzający na prowiJach...

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Teraz to juz mam tylko nadziejerobnab pisze:Rozumiem, że przewidujesz spadek?Bednarfx pisze:Jak mi dzisiaj ropa stopa wybije to kupuje benzyniaka
moglem brac co dali i sie nie stresowac ale czlowiek chytry
spadki jak najbardziej pytanie czy po stopach nie przejada
ropa skoczyła po wiadomościach o rozruchach w Libii
połowa odłożonych problemów rozwiązuje się sama
Ciekawostka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- atlanticos
- Maniak
2400/ 12 miesiecy = 200 pipsow miesiecznieMpapiez pisze: Nie wiem czy te 2k pipsów to taki szał, jak połowe mu pewnie swap zeżarł.
200/4 tygodnie = 50 pipsów tygodniowo
du..y nie urywa.... a jak to sie mowi to co zamkniesz to Twoje... dopoki otwarte moze byc roznie

Kazdy gra jak umie i lubi ale ja wole wyciagnac kilkadziesiat czy kilkaset pipsow co tydzien i zamykac pozycje niz trzymac rok (nie wiadomo też czy nie jest to np hedge drugiej takiej samej stratnej)

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
też, ale myslę, że to jako dodateksanto pisze:ale onmiał eurusd;)
zobacz jaki profit na edku ma (w sumie marny!) w porównaniu z pszenicą czy kawą.
u mnie pszenica i kawa (na mForex) nie mają swapu i można je trzymać w nieskonczoność

rolowania są oczywiście i wtedy wartości są naliczane jako właśnie swap (nigdy się nie traci na tym).
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
tutaj gadu gadu a ciekawe co Yellen powie dzisiaj w nocy. 

mam nadziej żezacznie od dzień dobry bo to kufa wypada
Nauka nauka nauka.......