Nie widomo czy smiac sie czy plakacNowy123 pisze:to co tyle na edku na dzisz L
DayTrading: Wtorek 03.03.2015
- pl-samurai
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 03.03.2015
Napisz też o stratach, czy ich nie masznowy joker pisze:2400 £ wpadło wyczekiwane od zeszłego tygodnia jakieś 13.000 zł w 5 dni łącznie z weekendem .
pips do pipsa a bedzie kokoszapl-samurai pisze:Nie widomo czy smiac sie czy plakacNowy123 pisze:to co tyle na edku na dzisz L

Myślę, że po tyle czasu wzrostu, korekta(chociaż mała) nie będzie trwa 1 dnia,nowy joker pisze:Mam nadzieje ze teraz zjadą z indexami jeszcze 2 % był bym zajebiście szczęśliwy FTSE mam po 6953.5 40 lotów prz 6890 sl wiec czekamy gwarantowane 2500 £ juz jest a może i będzie więcej
już mam S DAX, trochę Dj. teraz zam mykam komputer i czekam
czyli złoto up , trynkiewicz w dół rewelkaNowy123 pisze:to co tyle na edku na dzisz L

co do zasięgu to może tutaj ???? https://www.tradingview.com/x/X1xFAYhH/
Nauka nauka nauka....... 

- dobryfxplayer
- Maniak
WTF !!!!!!!!! ŁOTA FAK!!!! IS DIS????santo pisze:czyli złoto up , trynkiewicz w dół rewelkaNowy123 pisze:to co tyle na edku na dzisz L
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
dobryfxplayer pisze:WTF !!!!!!!!! ŁOTA FAK!!!! IS DIS????santo pisze:czyli złoto up , trynkiewicz w dół rewelkaNowy123 pisze:to co tyle na edku na dzisz L
Jak to co? cyt. "jedna z popularniejszych par"

to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 

Santo teraz widzi zloto up po takiej ladze 
Ja mialem wizje na up i co teraz
pisalem o 1180.
Ale niech rosnie na 1400 nawet. Ja lubie jak zloto rosnie
ale w nocy zrobili 1195 przeciez. To hameryka musi poprawic n 1180. Nie ma bata
Przegapilem dzis ten setup bo byl idealnie spadkowt. Nawet kurrr mam pod to wszycho narysowane jak trzeba tylko nie bylem przy kompie wiekszosc dnia
A co do kolegi co sie chwali ile zarobil w 5 dni... czym tu sie podniecac? Sa tacy co zarabiaja czy traca 10x wiecej i to dziennie.

Ja mialem wizje na up i co teraz

ale w nocy zrobili 1195 przeciez. To hameryka musi poprawic n 1180. Nie ma bata

Przegapilem dzis ten setup bo byl idealnie spadkowt. Nawet kurrr mam pod to wszycho narysowane jak trzeba tylko nie bylem przy kompie wiekszosc dnia

A co do kolegi co sie chwali ile zarobil w 5 dni... czym tu sie podniecac? Sa tacy co zarabiaja czy traca 10x wiecej i to dziennie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
i to już koniec korekty na daxie? 

biedny to ja jestem od urodzenia...
- dobryfxplayer
- Maniak
skad ty to wiesz? wskarz/pokaz mi takich?highend pisze:Santo teraz widzi zloto up po takiej ladze
Ja mialem wizje na up i co terazpisalem o 1180.
ale w nocy zrobili 1195 przeciez. To hameryka musi poprawic n 1180. Nie ma bata![]()
"Buy right, sit tight." - J. Livermore