DayTrading: Piątek 27.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 27.02.2015
co się dzieje w tym momencie na sapince?
mocny zjazd
mocny zjazd
a rzeźnik nie chce 185 przebić - to w sumie istotny opór 
już w dół? Kurde weekend jest.
a co na sapince? to co było do przewidzenia patrząc na wodzika - tj. Apple

już w dół? Kurde weekend jest.
a co na sapince? to co było do przewidzenia patrząc na wodzika - tj. Apple

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dax i wig bez dywidend
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
pr7emo pisze:dax i wig bez dywidend
DAX jak dla mnie przed mocniejszą korektą.

DAX leci na 13.000
i tu nie mam co do tego żadnych wątpliwości.
Jednak korekta się należy, pytanie czy już i do ilu. I czy od poziomu który wyznaczyłem (11420 - okolice).
Swieczki miesięczne DAX to jest kosmos.
Jak ktoś brał eSki na 10.000 bo tak ktoś pisał na forum
i trzyma je do dzisiaj to szczerze współczuję.
Jednak korekta się należy, pytanie czy już i do ilu. I czy od poziomu który wyznaczyłem (11420 - okolice).
Jak ktoś brał eSki na 10.000 bo tak ktoś pisał na forum

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
to ciekawe iż nawet Grecja nie powstrzymała mocnego marszu Daxagrubaspekula pisze:pr7emo pisze:dax i wig bez dywidend
DAX jak dla mnie przed mocniejszą korektą.Ale prócz nadchodzącej wiosny potrzeba jeszcze czegoś więcej.
gdyby mieli tworzyć niedźwiedzią atmosferę spadków w Marcu to powinniśmy wyczuć sygnały takiego ruchu
Chicago PMI miało dziś tylko niecałe 46 punktów, poprzednio 60
to może być jakiś subtelny sygnał dla graczy
jeśli chodzi o gospodarkę niemiecką to ciężko znaleźć fundamentalne uwarunkowanie korekty, realizacji zysków
z uwagi na korelację z naszym Wigiem, korekta z Daxa może dodawać siły Emerging Markets
np Dax może zmniejszać dyferencjał ze swoim wschodnim sąsiadem, taki impuls kapitału z napompowanego Daxa do niedoszacowanej polskiej giełdy może być zmianą orbity nawet o 10% up
-
- Stały bywalec
Hej, widze podobnie zloto jak Ty. Nadal trend spadkowy, ale wg mnie maks spadku to okolice 1100$ za uncję. Tam przebiega dolna linia klinu znizkujacego z W1 i inna dosc wazna linia z W1. Pozniej mocna gora, ale jak bedzie to zobaczymy jak to na fx.Bednarfx pisze:Do dsokol nie nazwal bym tego proroctwem poprostu kazdy inaczej widzi rynek dla mnie zloto jest nadal w tredzie spadkowym i tyle
A potym jak zobaczylem sfalszowany cytat zglosilem to odrazu bo nie wytrzymalem
Piwko na zgode i dalej do przodu
Przedstawilbys swoja analize golda? Jaki jest u Ciebie pulap spadkow na gold i czym sie sugerujesz?
z góry dzieki, pozdrawiam
złoto prosta sprawa spadek do 1175 i zaczynamy nowy trend UP! 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Highend daj analizy.... Sam pisales o eskach ok 10k bo to krytyczny poziom..... Jak bardzo cię szanuje tak nie zgadzam się z tym że ty "twierdzisz" ... Ja mogę napisać gold na 1259 i za miesiąc powiedzieć udało się....a co do zlotka to też się nie zgodzę że akurat platyna to wodzik... Idą równo. Czasem jedno czasem drugie czasem srebro a czasen pallad wystrzeli 5 10 15 minut wcześniej.... I co z tego ja pracując 8_1w godz nie zauwaze...highend pisze:DAX leci na 13.000
Jak ktoś brał eSki na 10.000 bo tak ktoś pisał na forumi trzyma je do dzisiaj to szczerze współczuję.
co do złota 1145 aktualne wg mnie aktualne ....
Założyłem konto na exness ( mają dźwignię do 1_2000 po co ?) i maja złoto do i nnych wału chyba 5 7 . . . . Ciekawi mnie ile w cenie standortowego złota w złota a ile dolca.... Robił ktoś takie korelacje!
Nauka nauka nauka.......