bednar nie podniecaj sie ze pierwszy raz podales dobry jakis tam trejd i teraz wyzywasz wszystkich...Bednarfx pisze:Koledzy rece mi opadaja ja naprawde nie chce sie tu niczym chwalic tylko wam pomagac jesli jestesmy w DT to prosze nie opowiadajcie co sie stanie za tydzien a do mojej opini na temat zlota zapraszam na 16 strone.
Mam nadzieje ze znajda sie tacy co to docenia
DayTrading: Piątek 27.02.2015
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 27.02.2015
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
https://www.tradingview.com/x/Ue2CBK2s/ ja pozamykane wszystko ... w sumie tak od 1200 - 1218 s/l na zmianę było 

Nauka nauka nauka....... 

Kolego nie podniecam sie i jak narazie to jest mój 4 trejd ktory podalem wszystkie dobre zreszta ty powinienes o tym wiedziec i tak jak powiedzialem to jest dla WAS a nie dla mnie
Ja mam swoje konto .
Dziekuje za zrozumienie
Ja mam swoje konto .
Dziekuje za zrozumienie
W takim razie zapraszamy częściej na DTBednarfx pisze:Kolego nie podniecam sie i jak narazie to jest mój 4 trejd ktory podalem wszystkie dobre zreszta ty powinienes o tym wiedziec i tak jak powiedzialem to jest dla WAS a nie dla mnie
Ja mam swoje konto .
Dziekuje za zrozumienie

Bednar, ale chyba to nie Ty na tym zdjęciu

Ostatnio zmieniony 27 lut 2015, 19:28 przez robnab, łącznie zmieniany 1 raz.
- dobryfxplayer
- Maniak
przepraszam jestem troche narabany, troche sobie wypilem bo dzisiaj i wczoraj w h** kasy zarobilem i chyba sobie kupie nowa sklase...Bednarfx pisze:Kolego nie podniecam sie i jak narazie to jest mój 4 trejd ktory podalem wszystkie dobre zreszta ty powinienes o tym wiedziec i tak jak powiedzialem to jest dla WAS a nie dla mnie
Ja mam swoje konto .
Dziekuje za zrozumienie
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Indeksy już w dół, ale pod koniec sekcji może znowu ściągnąć, jak zwykle.
myślisz że na koniec podejdą znowu 1219-20?Bednarfx pisze:Kolego nie podniecam sie i jak narazie to jest mój 4 trejd ktory podalem wszystkie dobre zreszta ty powinienes o tym wiedziec i tak jak powiedzialem to jest dla WAS a nie dla mnie
Ja mam swoje konto .
Dziekuje za zrozumienie
Nauka nauka nauka....... 

Przepraszam cie ale nie bede mówil co myśle jak bede wiedzial to powiem tych co mysla jest tu cale forumsanto pisze:myślisz że na koniec podejdą znowu 1219-20?Bednarfx pisze:Kolego nie podniecam sie i jak narazie to jest mój 4 trejd ktory podalem wszystkie dobre zreszta ty powinienes o tym wiedziec i tak jak powiedzialem to jest dla WAS a nie dla mnie
Ja mam swoje konto .
Dziekuje za zrozumienie
Ja widze zloto dużo nizej ale moje s ju zamkniete przy 1210
w sensie? złoto dużo nizej czy jaksanto pisze:mądre

a kolega Bednar co tak się unosi

tu nikt nie moduje?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami