to po co publikujamelpomena pisze: Nawet xPulsy, którzy publikują sygnały Danske, wskazują ich marną skuteczność.
DayTrading: Piątek 27.02.2015
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 27.02.2015
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Bo o czymś pisać trzebaatlanticos pisze:to po co publikuja![]()
![]()
usdjpy, wydaje się że kurs zawróci do wsparcia w ciągu kolejnych godzin
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak

ale napierdzielasz piramidy. nie twierdze ze zle. najwazniejsze zeby zarabialo.pr7emo pisze:usdjpy, wydaje się że kurs zawróci do wsparcia w ciągu kolejnych godzin
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Cześć,
Czy jest tu ktos ze zdolnosciami graficznymi?
lub grafik,a jednoczesnie interesuje sie FXem? 
Czy jest tu ktos ze zdolnosciami graficznymi?
ujek dojechał do 120,00 od tego poziomu psychologicznego często leci w dółdobryfxplayer pisze:ale napierdzielasz piramidy. nie twierdze ze zle. najwazniejsze zeby zarabialo.pr7emo pisze:usdjpy, wydaje się że kurs zawróci do wsparcia w ciągu kolejnych godzin
grubasy chyba wolą nie zajmować się Co by było gdyby kurs poszedł na inne poziomy, banki centralne musiałyby zmieniać komunikaty
teraz wszyscy patrzą na Ropę, Rosję, Grecję i QE w Europie, dlatego myślę że to mocny poziom oporu
a technika gry, każdy jakoś kombinuje
highend pisze:Gold h4 orgr.
Jak ktos ma L to 1250 okolice to opor
1220 - 23 jeszcze masz istotny i chyba na przyszły tydzień zostawią... zaraz może zmaluję swoją wizję w pracy
Nauka nauka nauka....... 
Koledzy rece mi opadaja ja naprawde nie chce sie tu niczym chwalic tylko wam pomagac jesli jestesmy w DT to prosze nie opowiadajcie co sie stanie za tydzien a do mojej opini na temat zlota zapraszam na 16 strone.
Mam nadzieje ze znajda sie tacy co to docenia
Ropka się nam wyrywa na południe, masz jakieś poziomy do podebrania elek, bo rozumiem, że "50-tka" dalej aktualna?Bednarfx pisze:Koledzy rece mi opadaja ja naprawde nie chce sie tu niczym chwalic tylko wam pomagac jesli jestesmy w DT to prosze nie opowiadajcie co sie stanie za tydzien a do mojej opini na temat zlota zapraszam na 16 strone.
Rope dzisiaj odpuszczam kombinuja za bardzo no i piatek kaniec tygodnia itp.robnab pisze:Ropka się nam wyrywa na południe, masz jakieś poziomy do podebrania elek, bo rozumiem, że "50-tka" dalej aktualna?Bednarfx pisze:Koledzy rece mi opadaja ja naprawde nie chce sie tu niczym chwalic tylko wam pomagac jesli jestesmy w DT to prosze nie opowiadajcie co sie stanie za tydzien a do mojej opini na temat zlota zapraszam na 16 strone.
A wogule to wole z trendem
Ostatnio zmieniony 27 lut 2015, 19:22 przez Bednarfx, łącznie zmieniany 1 raz.