to po co publikujamelpomena pisze: Nawet xPulsy, którzy publikują sygnały Danske, wskazują ich marną skuteczność.

to po co publikujamelpomena pisze: Nawet xPulsy, którzy publikują sygnały Danske, wskazują ich marną skuteczność.
Bo o czymś pisać trzebaatlanticos pisze:to po co publikuja![]()
![]()
ale napierdzielasz piramidy. nie twierdze ze zle. najwazniejsze zeby zarabialo.pr7emo pisze:usdjpy, wydaje się że kurs zawróci do wsparcia w ciągu kolejnych godzin
ujek dojechał do 120,00 od tego poziomu psychologicznego często leci w dółdobryfxplayer pisze:ale napierdzielasz piramidy. nie twierdze ze zle. najwazniejsze zeby zarabialo.pr7emo pisze:usdjpy, wydaje się że kurs zawróci do wsparcia w ciągu kolejnych godzin
highend pisze:Gold h4 orgr.
Jak ktos ma L to 1250 okolice to opor
Ropka się nam wyrywa na południe, masz jakieś poziomy do podebrania elek, bo rozumiem, że "50-tka" dalej aktualna?Bednarfx pisze:Koledzy rece mi opadaja ja naprawde nie chce sie tu niczym chwalic tylko wam pomagac jesli jestesmy w DT to prosze nie opowiadajcie co sie stanie za tydzien a do mojej opini na temat zlota zapraszam na 16 strone.
Mam nadzieje ze znajda sie tacy co to docenia
Rope dzisiaj odpuszczam kombinuja za bardzo no i piatek kaniec tygodnia itp.robnab pisze:Ropka się nam wyrywa na południe, masz jakieś poziomy do podebrania elek, bo rozumiem, że "50-tka" dalej aktualna?Bednarfx pisze:Koledzy rece mi opadaja ja naprawde nie chce sie tu niczym chwalic tylko wam pomagac jesli jestesmy w DT to prosze nie opowiadajcie co sie stanie za tydzien a do mojej opini na temat zlota zapraszam na 16 strone.
Mam nadzieje ze znajda sie tacy co to docenia