zauważyliście, że Nowy przestał pisać o łapaniu S na sp500?MR. D pisze: Tak samo jest teraz z indeksami... korekta pojawi się w momencie kiedy wszyscy uwierzą, że indeksy to tylko w górę mogą iść.

chyba, ze ja przegapiłem

zauważyliście, że Nowy przestał pisać o łapaniu S na sp500?MR. D pisze: Tak samo jest teraz z indeksami... korekta pojawi się w momencie kiedy wszyscy uwierzą, że indeksy to tylko w górę mogą iść.
Co Ty, mnie ciężko urazićMR. D pisze:a żeby nie było off top
ciekawie eur/cad wygląda od strony fundamentów podobnie jak eur/nzd.
Highend jeśli poczułeś się urażony moim wpisem to przepraszam nie to było moją intencją. A mówiąc o książkach o fx to nie miałem na myśli poradników jak zarobić fortunę w 15 minut tylko Murphy'ego czy Frosta... ale każdy czerpie wiedzę na swój sposób
a możesz ponowić? Mnie wczoraj nie było za bardzo i nie czytałem wpisów. Chętnie zerknę.Bednarfx pisze:Widze ze koledzy czekaja na odbicie na zlocie zeby pozniej napisac A NIE MOWILEM ZE UP macie jaja naprawde podalem wam na tacy kase wczoraj a wy potrafiliscie tylko zbombardowac moje pozycje nikt zaden sie dzisiaj nie odezwal rozumiem ze duma nie pozwala
S-ki pozamykane bo teraz to roznie moze byc
Kolego może byś zmienił avatara bo jakoś mało sympatycznie się to oglądaBednarfx pisze:Widze ze koledzy czekaja na odbicie na zlocie zeby pozniej napisac A NIE MOWILEM ZE UP macie jaja naprawde podalem wam na tacy kase wczoraj a wy potrafiliscie tylko zbombardowac moje pozycje nikt zaden sie dzisiaj nie odezwal rozumiem ze duma nie pozwala
Grubas ci sie nie podoba?rexex pisze:Kolego może byś zmienił avatara bo jakoś mało sympatycznie się to oglądaBednarfx pisze:Widze ze koledzy czekaja na odbicie na zlocie zeby pozniej napisac A NIE MOWILEM ZE UP macie jaja naprawde podalem wam na tacy kase wczoraj a wy potrafiliscie tylko zbombardowac moje pozycje nikt zaden sie dzisiaj nie odezwal rozumiem ze duma nie pozwala
highend pisze:zauważyliście, że Nowy przestał pisać o łapaniu S na sp500?MR. D pisze: Tak samo jest teraz z indeksami... korekta pojawi się w momencie kiedy wszyscy uwierzą, że indeksy to tylko w górę mogą iść.
chyba, ze ja przegapiłem