DayTrading: Środa 25.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 lut 2015, 00:00

Wzrost
13
36%
Bez zmian
6
17%
Spadek
17
47%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 25.02.2015

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

aby byly problemy musisz najpierw zarabiac widocznie 1 dolar zyskow nie robia problemow w xm oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

DavidFx pisze: oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie :D
spekulujesz tylko w dodatku nie majac racji :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

DavidFx pisze:aby byly problemy musisz najpierw zarabiac widocznie 1 dolar zyskow nie robia problemow w xm oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie :D
Sad, media, internet i kazdy jest szybciutko udupiony... Nawet jak juz kasy nie odzyskasz to bez problemu mozesz broka rozwalic i czesc odzyskac sadownie jako odszkodowanie.

Ja mam konto w AM i wyplaty zawsze sa nastepnego dnia. Chociaz nigdy nie wyplacalem sumy 5 cyfrowej....
Ostatnio zmieniony 25 lut 2015, 11:15 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

atlanticos pisze:
DavidFx pisze: oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie :D
spekulujesz tylko w dodatku nie majac racji :564:
zawórd tradera to przedewszystkim spekulacja wiec spekulujesz na edku kablu ujku jak i na brokach mm hehe :D

no dobra załóżmy ze sie myle i nie mam racji w ogole ale to nie zmienia faktow ze ludzie maja problemy z wyplata zyskow u brokow mm

dlatego mysle nad zalozeniem wlasnego broka wtedy mam pewnosc ze zyski sobie wyplace i sam siebie nie oszukam hehe :D :D :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

Powiem coś za co pewnie Atlanticos i Kusus mnie zlinczują, ale jeśli dzisiaj nie będzie nic przełomowego w wypowiedziach Yellen i Mario to zamykam wszystkie shorty bo wejdziemy w średnioterminową korektę na dolarze.

dragon79
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dragon79 »

Kusus pisze:
DavidFx pisze:aby byly problemy musisz najpierw zarabiac widocznie 1 dolar zyskow nie robia problemow w xm oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie :D
Sad, media, internet i kazdy jest szybciutko udupiony... Nawet jak juz kasy nie odzyskasz to bez problemu mozesz broka rozwalic i czesc odzyskac sadownie jako odszkodowanie.

Ja mam konto w AM i wyplaty zawsze sa nastepnego dnia. Chociaz nigdy nie wyplacalem sumy 5 cyfrowej....
a tak w ogóle to ta strona działa na niekorzyść brokera, złodzieje itp. to broker może żądać odszkodowania ;) tak myślę

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

dragon79 pisze:
Kusus pisze:

a tak w ogóle to ta strona działa na niekorzyść brokera, złodzieje itp. to broker może żądać odszkodowania ;) tak myślę
ta strone zalozyl ktos komu nie wyplacili kasy albo uwaga bestialska konkurencja hehe :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

MR. D pisze:Powiem coś za co pewnie Atlanticos i Kusus mnie zlinczują, ale jeśli dzisiaj nie będzie nic przełomowego w wypowiedziach Yellen i Mario to zamykam wszystkie shorty bo wejdziemy w średnioterminową korektę na dolarze.
nikt Cie nie bedzie linczowal..ale jakbys nie zauwazyl to wlasnie w takiej korekcie jestesmy od kilku tygodni :) :564:

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

Kusus pisze:

Ja używam Aliora poprawiło się ostatnio z logowaniem bo rok temu to były problemy. Minusem jest to, że wyłączają platformy z byle powodu no i słaba komunikacja tak jak podczas Świąt w jakich godzinach nie pracują. Najbardziej irytujące jest to, że w niedziele bardzo często dostęp do podstawowych par jest dopiero po 23:30 i nie sposób skorzystać jeśli jakaś fajna luka w weekend powstaje. MEGA plusem jest to, że to jest rachunek maklerski do którego jest dostęp w każdym momencie jak do normalnego rachunku bankowego.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2015, 11:33 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Kusus pisze:
ja wyplacalem i z Admirala i z Irona i najmniejszych problemow z tym nie ma.... w admiralu nastepnego dnia, w ironie jakies 2-3 dni robocze sie czeka... ale kasa zawsze sie zgadza :564:

Zablokowany