DayTrading: Środa 25.02.2015
Re: DayTrading: Środa 25.02.2015
aby byly problemy musisz najpierw zarabiac widocznie 1 dolar zyskow nie robia problemow w xm oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- atlanticos
- Maniak
spekulujesz tylko w dodatku nie majac racjiDavidFx pisze: oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Sad, media, internet i kazdy jest szybciutko udupiony... Nawet jak juz kasy nie odzyskasz to bez problemu mozesz broka rozwalic i czesc odzyskac sadownie jako odszkodowanie.DavidFx pisze:aby byly problemy musisz najpierw zarabiac widocznie 1 dolar zyskow nie robia problemow w xm oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie
Ja mam konto w AM i wyplaty zawsze sa nastepnego dnia. Chociaz nigdy nie wyplacalem sumy 5 cyfrowej....
Ostatnio zmieniony 25 lut 2015, 11:15 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
zawórd tradera to przedewszystkim spekulacja wiec spekulujesz na edku kablu ujku jak i na brokach mm heheatlanticos pisze:spekulujesz tylko w dodatku nie majac racjiDavidFx pisze: oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie

no dobra załóżmy ze sie myle i nie mam racji w ogole ale to nie zmienia faktow ze ludzie maja problemy z wyplata zyskow u brokow mm
dlatego mysle nad zalozeniem wlasnego broka wtedy mam pewnosc ze zyski sobie wyplace i sam siebie nie oszukam hehe

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Powiem coś za co pewnie Atlanticos i Kusus mnie zlinczują, ale jeśli dzisiaj nie będzie nic przełomowego w wypowiedziach Yellen i Mario to zamykam wszystkie shorty bo wejdziemy w średnioterminową korektę na dolarze.
a tak w ogóle to ta strona działa na niekorzyść brokera, złodzieje itp. to broker może żądać odszkodowaniaKusus pisze:Sad, media, internet i kazdy jest szybciutko udupiony... Nawet jak juz kasy nie odzyskasz to bez problemu mozesz broka rozwalic i czesc odzyskac sadownie jako odszkodowanie.DavidFx pisze:aby byly problemy musisz najpierw zarabiac widocznie 1 dolar zyskow nie robia problemow w xm oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie
Ja mam konto w AM i wyplaty zawsze sa nastepnego dnia. Chociaz nigdy nie wyplacalem sumy 5 cyfrowej....

ta strone zalozyl ktos komu nie wyplacili kasy albo uwaga bestialska konkurencja hehedragon79 pisze:a tak w ogóle to ta strona działa na niekorzyść brokera, złodzieje itp. to broker może żądać odszkodowaniaKusus pisze:Sad, media, internet i kazdy jest szybciutko udupiony... Nawet jak juz kasy nie odzyskasz to bez problemu mozesz broka rozwalic i czesc odzyskac sadownie jako odszkodowanie.DavidFx pisze:aby byly problemy musisz najpierw zarabiac widocznie 1 dolar zyskow nie robia problemow w xm oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie
Ja mam konto w AM i wyplaty zawsze sa nastepnego dnia. Chociaz nigdy nie wyplacalem sumy 5 cyfrowej....tak myślę

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- atlanticos
- Maniak
nikt Cie nie bedzie linczowal..ale jakbys nie zauwazyl to wlasnie w takiej korekcie jestesmy od kilku tygodniMR. D pisze:Powiem coś za co pewnie Atlanticos i Kusus mnie zlinczują, ale jeśli dzisiaj nie będzie nic przełomowego w wypowiedziach Yellen i Mario to zamykam wszystkie shorty bo wejdziemy w średnioterminową korektę na dolarze.

Ja używam Aliora poprawiło się ostatnio z logowaniem bo rok temu to były problemy. Minusem jest to, że wyłączają platformy z byle powodu no i słaba komunikacja tak jak podczas Świąt w jakich godzinach nie pracują. Najbardziej irytujące jest to, że w niedziele bardzo często dostęp do podstawowych par jest dopiero po 23:30 i nie sposób skorzystać jeśli jakaś fajna luka w weekend powstaje. MEGA plusem jest to, że to jest rachunek maklerski do którego jest dostęp w każdym momencie jak do normalnego rachunku bankowego.Kusus pisze:Sad, media, internet i kazdy jest szybciutko udupiony... Nawet jak juz kasy nie odzyskasz to bez problemu mozesz broka rozwalic i czesc odzyskac sadownie jako odszkodowanie.DavidFx pisze:aby byly problemy musisz najpierw zarabiac widocznie 1 dolar zyskow nie robia problemow w xm oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie
Ostatnio zmieniony 25 lut 2015, 11:33 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
ja wyplacalem i z Admirala i z Irona i najmniejszych problemow z tym nie ma.... w admiralu nastepnego dnia, w ironie jakies 2-3 dni robocze sie czeka... ale kasa zawsze sie zgadzaKusus pisze: