1,1650 ?dobryfxplayer pisze:kurde chcialbym zasadzic eske na edku, ale nie wiem gdzie, ktos ma pomysl?
a serio - akurat teraz to bym był ostrożny z s-ką,
1,1650 ?dobryfxplayer pisze:kurde chcialbym zasadzic eske na edku, ale nie wiem gdzie, ktos ma pomysl?
malse pisze:Na jakim interwale czasowym widzisz podwójne denko na edku?Nowy123 pisze:podwojne denko na edku plus jelonka ustawiaja eda ladnie
o tym poziomie co mowisz wogle tam nie dojdzie...dsokol pisze:1,1650 ?dobryfxplayer pisze:kurde chcialbym zasadzic eske na edku, ale nie wiem gdzie, ktos ma pomysl?
a serio - akurat teraz to bym był ostrożny z s-ką,
pokaz mi bo ja tego nie widzedobryfxplayer pisze:ujek na m1 orgr. i jedziemy na 120 yeahhh
d_r1 a SL powyzej d_r2... ale obecnie na h1 mamy wzrostowo wiec nawet jak tam dotra to poczekalbym na uklepanie gorki na nizszym interwale... zjedziemy i tak nie wczesniej niz jutro bo bedzie czekanie na wystepy Mariana w PE, dzis to ma takie pogaduchy do poduchy tylko... na Jelonke nie powinno byc reakcji bo nie powie nic o czym rynek by nie wiedzial IMOdobryfxplayer pisze:kurde chcialbym zasadzic eske na edku, ale nie wiem gdzie, ktos ma pomysl?
Widzisz może Cię zaskoczę, ale dodruk nic na obecną deflację nie pomoże, a może jeszcze ja pogłębićXet pisze:w europie deflacja się nakręca więc mario może powiedzieć, że rozważają zwiększenie QE i już edek się osłabi