DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
@ Kusus
czepiasz się...
chce ryzykować swoim kapitałem to niech tak robi...
najlepsza nauka jak zaboli...
jak chcesz to mu napisz jak ma "grać" a nie obrażaj go...
czepiasz się...
chce ryzykować swoim kapitałem to niech tak robi...
najlepsza nauka jak zaboli...
jak chcesz to mu napisz jak ma "grać" a nie obrażaj go...
rano napisałem, że edek leci w dół i realizuje może scenario z podwójnym knotem na monthly.panzupa pisze:rano Highend sie mylil z edkiem, ale teraz ma szanse miec racje z kablem))
Jak widać jednak może nie - ale edek jest tak pokręcony i niejasny że każdy kto na nim gra to musi mieć jaja ze stali.
jak pisałem inaczej to pokaż posta mojego

co do ilości postów: kolego Kusus z nikim się nie ścigam. W ogóle ilość postów nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Jak by się dało to chętnie zresetuję licznik albo go usunę.
-- Dodano: 23 lut 2015, 17:53 --
Kusus pisał np, że kangur jednak na 0.76
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie jestem pewien obecnie tego scenariusza. Zamknąłem już AU.highend pisze:rano napisałem, że edek leci w dół i realizuje może scenario z podwójnym knotem na monthly.panzupa pisze:rano Highend sie mylil z edkiem, ale teraz ma szanse miec racje z kablem))
Jak widać jednak może nie - ale edek jest tak pokręcony i niejasny że każdy kto na nim gra to musi mieć jaja ze stali.
jak pisałem inaczej to pokaż posta mojego
co do ilości postów: kolego Kusus z nikim się nie ścigam. W ogóle ilość postów nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Jak by się dało to chętnie zresetuję licznik albo go usunę.
-- Dodano: 23 lut 2015, 17:53 --
Kusus pisał np, że kangur jednak na 0.76
Przebywamy w klinie na D1, H4 wzrostowym.
- atlanticos
- Maniak
na wykresie ktory wrzuciles jest wg Ciebie trend wzrostowy? aha... to ja nie mam więcej pytańhighend pisze:Kabel - trend wzrostowy ? nawet do 1.66 ?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- Janek Trader
- Pasjonat
O wszelkiej maści "polisofunduszach" i "strukturach" nie zapominając !!!highend pisze:Bo to jest tak, dzwonią do ludzi agenci, umawiają na spotkanie.melpomena pisze:Tak sobie pomyślałam, że w ten sposób działają wszyscy klienci wszelakiej maści funduszyKusus pisze:Bo kim trzeba być, żeby decydować o swojej własnej kasie na podstawie czyjejś analizy? - no kretynem. Nie ma innego słowa na to.![]()
![]()
.
wciskają 3-ci filar jako fundusz inwestycyjny z mega prowizjami
zachęcają, pokazują wykresy itp... że stopa zwrotu 10% rocznie itp... itd...
A potem ludzie się na to łapią, płaczą i płacą. Czy są kretynami? Nie wiem - raczej są po prostu oszukani,
bo nie każdy musi się znać na giełdach, finansach itp....
Raz z Ideabanku (Getin) naganiacz przez tydzień mnie telefonicznie molestował, w końcu mówię niech przyśle wszystkie dokumenty na maila.
Jak się w to wczytałem to łolaboga, umowy, załączniki, regulaminy.
Ale się skurwysynom nie dałem, po rozpisaniu wszystkiego na kartkach wyszło że są "ukryte" comiesięczne kilku % opłaty za "zarządzanie" nie zależnie od wyników.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
to było zdanie pytające jakbyś nie zauważył. z wyznaczonymi zasięgami (fibo) i oporami (czerwone linie), które wyznaczałem wcześniej (innym fiboatlanticos pisze:na wykresie ktory wrzuciles jest wg Ciebie trend wzrostowy? aha... to ja nie mam więcej pytańhighend pisze:Kabel - trend wzrostowy ? nawet do 1.66 ?

Dopóki kabel jest powyżej tego fibo 100 co pokazałem - uważam, że będzie rósł. Z zasięgiem do 1.66
Wy tu gadu gadu a złotko zaraz pewnie znowu uderzy poniżej 1200 

Nauka nauka nauka....... 

Mam nadzieje bo Mam tam TP jednej z trzech eSeksanto pisze:Wy tu gadu gadu a złotko zaraz pewnie znowu uderzy poniżej 1200
to już nie zdążysz dać niżej?? ja myśle że low z 5,01 przeztestujemy
Już pykło ale pozostały 2 Ski

Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, 18:13 przez Zulume, łącznie zmieniany 1 raz.
to już nie zdążysz dać niżej?? ja myśle że low z 5,01 przeztestujemy,
edit nie koniecznie dzisiaj

Nauka nauka nauka....... 

polecam obserwować platynę.... dla mnie wodzik jestsanto pisze:to już nie zdążysz dać niżej?? ja myśle że low z 5,01 przeztestujemy,

dla sp500 wodzikiem jest apple

tak sobie ubzdurałem i niech każdy sobie myśli na ten temat co chce

btw. Tesla leci na dół od poczatku sesji. NIeźle.