DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
wystrzały są bardzo ważne na rynkach bez nich bysmy byli w ciagłek konsoli 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Apple - na 132 jest FIBO 423 _CAŁEGO_ ruchu Apple na miesięcznym od bodajże 10 USD za akcje.
zobaczymy czy zareaguje na ten poziom i co zrobi.
jest to pierwsza fala wzrostowa z korektą i odbiciem na fibo 61. Zapoczątkowała trend wzrostowy po krachu w 2008 roku.
-- Dodano: 23 lut 2015, 16:30 --

zobaczymy czy zareaguje na ten poziom i co zrobi.
jest to pierwsza fala wzrostowa z korektą i odbiciem na fibo 61. Zapoczątkowała trend wzrostowy po krachu w 2008 roku.
-- Dodano: 23 lut 2015, 16:30 --
Głodnym kobietkom chleb na myślikk.dreamer pisze:[*]
Ja myślę że chodziło o reakcje. Mela swintuchumelpomena pisze:Erekcji (chyba o to chodziło?) większej nie będzie, bo cały czas na D1 jesteśmy pod dolną bandą (pisałam o tym rano).Nowy123 pisze:wazna erakcja jaka jest: )

Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, 16:32 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- dobryfxplayer
- Maniak
Nowy123 pisze:wazny jest wystrzałDavidFx pisze:jak o erekcji jest mowa odrazu dziewczyny sie odzywaja hehe
uderz w stół a nożyce się odezwe hehe
ta. i najlepszy do tego jest reklamowany Robotero przez hftbrokers. super narzedzie gdzie masz przewage podczas danych i jestes hft traderem.
czytalem w necie wywiad z prezesem hftbrokers ktory powiedzial ze dzieki temu narzedziu ponad 50% ludzi zarabia. smiech i zenada.
wlasnie tak sie zarabia na statystycznym kowalskim.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Nowy mnie w taki stan wprowadziłkk.dreamer pisze:Ja myślę że chodziło o reakcje. Mela swintuchu

a GOLD po prostu SLICZNIE. eLka od 1196 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ED, H1:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mowiles ze ograniczysz swoj smietnik ktory wrzucasz. A ty znowu. Przyszedles godzine temu i 10 postow - co trzeci twoj. Az zle sie to czyta... Nie mozesz sie jakos opanowac i isc na czaterie se pogadac? A na forum zwiazane z fx wrzucac to co istotne i ograniczyc swoje posty np. Do jednego na godzine zamiast pisac jakies bzdury co 5 minut? Kole w oczy.highend pisze:a GOLD po prostu SLICZNIE. eLka od 1196
dobryfxplayer pisze:Nowy123 pisze:wazny jest wystrzałDavidFx pisze:jak o erekcji jest mowa odrazu dziewczyny sie odzywaja hehe
uderz w stół a nożyce się odezwe hehe
ta. i najlepszy do tego jest reklamowany Robotero przez hftbrokers. super narzedzie gdzie masz przewage podczas danych i jestes hft traderem.
czytalem w necie wywiad z prezesem hftbrokers ktory powiedzial ze dzieki temu narzedziu ponad 50% ludzi zarabia. smiech i zenada.
wlasnie tak sie zarabia na statystycznym kowalskim.
a jak sie sprawuje ten HFT brok ma ktos zdane wyrobione mial tam rachunek
highend pisze:a GOLD po prostu SLICZNIE. eLka od 1196
Juz ci wywaliło SL? dobiło do 1210 jak mówiłem teraz pora bym ja zarobił otworzoną S'ką

-- Dodano: 23 lut 2015, 16:45 --
Kusus pisze:Mowiles ze ograniczysz swoj smietnik ktory wrzucasz. A ty znowu. Przyszedles godzine temu i 10 postow - co trzeci twoj. Az zle sie to czyta... Nie mozesz sie jakos opanowac i isc na czaterie se pogadac? A na forum zwiazane z fx wrzucac to co istotne i ograniczyc swoje posty np. Do jednego na godzine zamiast pisac jakies bzdury co 5 minut? Kole w oczy.highend pisze:a GOLD po prostu SLICZNIE. eLka od 1196
Kusus a mi się wydaje że cie tyłek boli bo chłopak zarabia a ty przecież grasz dopiero we wtorki ^^
- dobryfxplayer
- Maniak
wlasnie tak sie zarabia na statystycznym kowalskim.[/quote]
ja testowalem to okolo miesiac i jest to beznadziejny program wg. mnie. bardzo czesto nie otwiera pozycji. czesto otwiera z poslizgiem. podczas danych za bardzo rozwala sie spread.
jak dlamnie nie da sie na tym zarobic. ale to tylko moje zdanie.
a jak sie sprawuje ten HFT brok ma ktos zdane wyrobione mial tam rachunek[/quote]
-- Dodano: 23 lut 2015, 16:48 --
moze przenijemy ta czerwona LT i wtedy lecimy w kierunku kolejnej LT i 261.8 fibo.
https://www.mql5.com/en/charts/3065260/ ... nku?bind=1
wlasnie tak sie zarabia na statystycznym kowalskim.[/quote]
ja testowalem to okolo miesiac i jest to beznadziejny program wg. mnie. bardzo czesto nie otwiera pozycji. czesto otwiera z poslizgiem. podczas danych za bardzo rozwala sie spread.
jak dlamnie nie da sie na tym zarobic. ale to tylko moje zdanie.
a jak sie sprawuje ten HFT brok ma ktos zdane wyrobione mial tam rachunek[/quote]
-- Dodano: 23 lut 2015, 16:48 --
moze przenijemy ta czerwona LT i wtedy lecimy w kierunku kolejnej LT i 261.8 fibo.
https://www.mql5.com/en/charts/3065260/ ... nku?bind=1
"Buy right, sit tight." - J. Livermore