TsunamiPL pisze:Czy ktoś z szanownych forumowiczów pamięta czasy, gdy giełdy spadały po -8% przez pare dni z rzędu, czy wszyscy to dzieci hossy ?![]()
Pamiętają , są tu i tacy . Ja zaczynałem 1996r na GPW .
TsunamiPL pisze:Czy ktoś z szanownych forumowiczów pamięta czasy, gdy giełdy spadały po -8% przez pare dni z rzędu, czy wszyscy to dzieci hossy ?![]()
Brakuje sygnalu zwrotnego.MIMI pisze:Dax - 11100 , czy ktos kupuje, jesli nie to czemu on w gore? To glupie pytanie, ale nie rozumiem, czy grupasy kupuja?
Ja 2003.chupacabra pisze:TsunamiPL pisze:Czy ktoś z szanownych forumowiczów pamięta czasy, gdy giełdy spadały po -8% przez pare dni z rzędu, czy wszyscy to dzieci hossy ?![]()
Przeżyło się , wzloty i upadki i to nie raz . A na rynku jedno jest pewne , że nie ma nic pewnego . Także myśle , że tu aż takich pewniaków nie ma jak myślisz .ceofx pisze:Ja 2003.chupacabra pisze:TsunamiPL pisze:Czy ktoś z szanownych forumowiczów pamięta czasy, gdy giełdy spadały po -8% przez pare dni z rzędu, czy wszyscy to dzieci hossy ?![]()
Też nie rozumiem tych "pewniaków" na indeksach .....
W każdej chwili może być -10 a na drugi dzień kolejne 8 a w kolejnych latach nie zobaczy się poziomów wejścia.