DayTrading: Piątek 20.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 lut 2015, 00:00

Wzrost
13
42%
Bez zmian
8
26%
Spadek
10
32%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 20.02.2015

Post autor: Nowy123 »

MR. D pisze:
Nowy123 pisze:
melpomena pisze:Poczekajmy jeszcze na reakcję rynku. Póki co, info - bądź co bądź - z oficjalnych źródeł specjalnie nie ruszyło kursu.
na Edku nic sie nie zmienilo :) c odo trendu a Grecja jest tylko i wylacznie wykozytywna d ospekulacji i ruchow :) na EDKU :)

GRECJA to banrktu i tak i tak wyleci predze j czy pozniej z UE :lol: :lol: http://stojeipatrze.blogspot.com/2015/0 ... nkach.html

po prostu jeszcze troche TRUPA poreanimuja banksterzy :) by wycisnac z GRECKIEGO SPOŁECZEŃSTWA co sie da :)

-- Dodano: pt 20-02-2015, 20:10 --

Grecja osiągnęła wstępne porozumienie z eurogrupą w sprawie dalszej pomocy finansowej. Poinformował o tym przedstawiciel greckiego rządu.

Wcześniej, gabinet zwrócił się z prośbą o przedłużenie umowy kredytowej z międzynarodowymi instytucjami finansowymi na kolejne sześć miesięcy, zobowiązując się do zachowania równowagi budżetowej
trendu to nie zmieniło bo nie mogło zmienić. W przyszłym tygodniu Yellen w kongresie to śmierdzi po ostatnich minutkach grubszą korektą

no tak BABACIA moze nagadywac ze DOLAR ZA DROGI ITP ITD

chupacabra
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: chupacabra »

MIMI pisze:Dax - 11100 , czy ktos kupuje, jesli nie to czemu on w gore? To glupie pytanie, ale nie rozumiem, czy grupasy kupuja?

70 % pozycji na DAX to S , więc kto ma L , żeby to udźwignąć ? Pytanie retoryczne .

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: highend »

Kto ma S na dax ten przegral zycie ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Tony S.
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Tony S. »

chupacabra pisze:
MIMI pisze:Dax - 11100 , czy ktos kupuje, jesli nie to czemu on w gore? To glupie pytanie, ale nie rozumiem, czy grupasy kupuja?

70 % pozycji na DAX to S , więc kto ma L , żeby to udźwignąć ? Pytanie retoryczne .
Witam niezłomną załogę...
mnie tym wystrzałem o 13.00 dzisiaj przewieźli /tydzień zbierania pipsików w plecy/ - teraz mam go pod lupą.
Aż zadziwiające jak mocno i dobrze się trzyma ten "euroooptymizm".
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Post autor: roberttheus »

czegos dzis jeszcze mozna sie spodziewac i o ktorej?
windsurfing na falach trendu

chupacabra
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: chupacabra »

Tony S. pisze:
chupacabra pisze:

Witam niezłomną załogę...
mnie tym wystrzałem o 13.00 dzisiaj przewieźli /tydzień zbierania pipsików w plecy/ - teraz mam go pod lupą.
Aż zadziwiające jak mocno i dobrze się trzyma ten "euroooptymizm".

Myślę , że będą go ciągnąć dalej up , dopoki układ sił sie nie zmieni na rynku .

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: TsunamiPL »

Czy ktoś z szanownych forumowiczów pamięta czasy, gdy giełdy spadały po -8% przez pare dni z rzędu, czy wszyscy to dzieci hossy ? :twisted: :lol:
The only way is up

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Damfry »

Edek reaguje na opór idealnie... czy na prawdę go nie przebijemy? Będę w dużym szoku jeśli tego nie zrobią... 15 minut do chwili prawdy. Marzy mi się mocne zakończenie tygodnia, wtedy by była jasna sytuacja czy będzie korekta czy nie..... Bo jak zostawią tak jak teraz, to nic to nie rozwiązuje...

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: TsunamiPL »

roberttheus pisze:czegos dzis jeszcze mozna sie spodziewac i o ktorej?
Do 23 jazdy do 300 pips w każdym kierunku :twisted:
The only way is up

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Nowy123 »

chupacabra pisze:

na SP500 teraz pokrywajac pozycje w akcjach :)
naSP500 takie volumeny male ze glowa boli

a na DAX Widac gdzie kapital idzie male gield ytakie jak PL WEGRY czyli te EM kicha a kasa idzie na duze parkiety :) i plynne UE ;) bo drukowanie EUR jest i banka dmuchan bedzie teraz na DAX

bo ta makulatura drukowana przez banksterow gdzies musi isc to idzie w dumachnie nastepnej banki bo w gospodarki to i tak nie pojdzie :) tu tylko chodzi i BANKSTERA miala swoja INFLACJE :) i my murzyny :) w kazdym panstwie mamy placic za dlugi danego panstwa :) i zycie ponad stan :)

nie dosc ze bankstera nie lubi deflacji widome czemu i pierdziela o zdrowej inflacji 2 % :) to jeszcze przy tym drukowaniu peniadz traci na wartosci a taki kowalski moze sobie coraz mniej kupic za ta sama sume co mial wczeniej :) bo place nie rosna tak szybko jak drukowanie pieniedzy :)

mam nadzie jze nie dozyje tego jak to wszystko runie ten domek z KART nadmuchany pustym drukowanym pieniadzem :) szczegolnie w UE gdzie problem strukturalne sa nie rozwiazane :) a ogolnie na swiecie coraz wiece j drukowania jest i coraz wiecej pantsa powieksza swoj dlug :) do PKB

SP500 bez zmian zbierane shorty 5 maluchow jest nastepne czekaja

PS KABEL ktos zlapal shorty :) pod retest :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany