To sie chyba konsola nazywa.Fuli5 pisze:A na edku co to
Napisalbym ze trend wzrostowy ale mnie okrzycza

Co do gold: dopoki 1197 nie pusci to jestem za L.
Imho gold ubija podloge.
Uwaga na bawelne - korekta leci. Pszenica tez zanurkowala
To sie chyba konsola nazywa.Fuli5 pisze:A na edku co to
Wszystko pieknie, tylko jak oglasza w sobote wieczorem, gdy forex bedzie zamkniety to jak na tym zarobic?oiro pisze:Nie warto czytać raportów itd. tylko grać zgodnie z zdrowym rosądkiem - euro nie spuszczą za bardzo bo europa to nie tylko grecja - jesli się dogadają - 99% mamy ok 1.18-1.23, jeśli nie strefa euro bez grecji będzie silniejszazjazd na 1.05-1 a potem po 2 tyg - 1mc znowu 1.18-1.23. Więc tak czy tak tylko czekać:)
Jak dla mnie trochę śmiała interpretacja... pamiętaj ze dodruk będzie. Grecja nie jest duża. A więc jak dla mnie o 1.18 nie ma mowy. Jak przejdą 1.15 to bd szczyt szczytów.oiro pisze:Nie warto czytać raportów itd. tylko grać zgodnie z zdrowym rosądkiem - euro nie spuszczą za bardzo bo europa to nie tylko grecja - jesli się dogadają - 99% mamy ok 1.18-1.23, jeśli nie strefa euro bez grecji będzie silniejszazjazd na 1.05-1 a potem po 2 tyg - 1mc znowu 1.18-1.23. Więc tak czy tak tylko czekać:)
Dlatego zostawiam L na weekend:)panzupa pisze:Wszystko pieknie, tylko jak oglasza w sobote wieczorem, gdy forex bedzie zamkniety to jak na tym zarobic?oiro pisze:Nie warto czytać raportów itd. tylko grać zgodnie z zdrowym rosądkiem - euro nie spuszczą za bardzo bo europa to nie tylko grecja - jesli się dogadają - 99% mamy ok 1.18-1.23, jeśli nie strefa euro bez grecji będzie silniejszazjazd na 1.05-1 a potem po 2 tyg - 1mc znowu 1.18-1.23. Więc tak czy tak tylko czekać:)