nie wiem czy po potrojne dno nie zejda jednak...Kusus pisze:
Au do konsoli, maly odwrot pod opcje i moze topy 15p wyzej zaliczymy. Ale pewnie dzisiejszy close bedzie w okolicach pivota.

nie wiem czy po potrojne dno nie zejda jednak...Kusus pisze:
Au do konsoli, maly odwrot pod opcje i moze topy 15p wyzej zaliczymy. Ale pewnie dzisiejszy close bedzie w okolicach pivota.
150 pips zysku vs 800 pips stratyoiro pisze:e tam wszyscy widzę kombinują rysują itd. a przepis na zarobek jest prosty:
dajemy całe depo w L na edku tak aby wytrzymać do max. 1.05 (zawsze jest hedge), a TP ustawiamy na 1.1450.
Kto tak zrobi raczej nie straci:) kwestia czasu i to raczej nie długiego:)
żle się wyraziłem TP na 1.450 i czekamy jak zanurkuje bardzo (tak że nie starcza depo to hedge) i czekamy... wedle mnie pare dni ....może trochę dłużejceofx pisze:150 pips zysku vs 800 pips stratyoiro pisze:e tam wszyscy widzę kombinują rysują itd. a przepis na zarobek jest prosty:
dajemy całe depo w L na edku tak aby wytrzymać do max. 1.05 (zawsze jest hedge), a TP ustawiamy na 1.1450.
coraz lepsze pomysly sie tu pojawiaja... sami geniusze...malo tego ze 150 vs 800 to jeszcze pod pradceofx pisze:150 pips zysku vs 800 pips stratyoiro pisze:e tam wszyscy widzę kombinują rysują itd. a przepis na zarobek jest prosty:
Mistrzu - jak postawisz hedge wtedy gdy juz depo nie starcza to moge sie z Toba zalozyc ze tego hedge nie wyprowadzisz bo nie odetniesz bez nocnika zadnej strony...oiro pisze:
żle się wyraziłem TP na 1.450 i czekamy jak zanurkuje bardzo (tak że nie starcza depo to hedge) i czekamy... wedle mnie pare dni ....może trochę dłużej
Uważam tak samooiro pisze:no to chyba oczywiste ze hedge z jakimś zapasem. Możesz się nie zgadzać - ja wougle nie rysuję trendów,lini, fibo itd. Możesz teraz się śmiać itd. Przypomnę tego posta za kilka dni:D
jak nie masz pojecia jak teraz wejsc w rynek i musisz dawac ryzyko 800 pipsow to sadzisz, ze jak postawisz hedge to bedziesz wiedzial gdzie go odciac? nawet juz tego nie komentuje... wielu pipsowoiro pisze:no to chyba oczywiste ze hedge z jakimś zapasem. Możesz się nie zgadzać - ja wougle nie rysuję trendów,lini, fibo itd. Możesz teraz się śmiać itd. Przypomnę tego posta za kilka dni:D