Powracajac do Grecji, coraz wiecej glosow z Brukseli ze sie dogadaja. Jakie jest wasze zdanie?
Jaka reakcje rynku przewidujecie? Ile pisow w ktora strone?
DayTrading: Piątek 20.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 20.02.2015
EDka spekulacyjne L SL pod dolkkiem
a skąd wiesz od kiedy ja jestem na rynku? Podzielę się swoją stratego co 100 pipsów zjazdu otwieram L na okręsloną wielkość i czekam. Czy tak trudno zrozumieć że można wchodzić bez SL ja nie ryzykuję 800pipsów (bo zrobie hedga jakby kurs spadał zbyt mocno) i będe czekał. Z hedga kilka rzy korzystałem i wbrew pozorom jak się go mądrze zamyka może być bardzo tani.atlanticos pisze:jak nie masz pojecia jak teraz wejsc w rynek i musisz dawac ryzyko 800 pipsow to sadzisz, ze jak postawisz hedge to bedziesz wiedzial gdzie go odciac? nawet juz tego nie komentuje... wielu pipsowoiro pisze:no to chyba oczywiste ze hedge z jakimś zapasem. Możesz się nie zgadzać - ja wougle nie rysuję trendów,lini, fibo itd. Możesz teraz się śmiać itd. Przypomnę tego posta za kilka dni:D
Ale hedge to podkreślam EWENTUALNOSĆ aby uchronić się przed MM
Zobaczycie 1.1450 w przyszłym tygodniu:D
Ostatnio zmieniony 20 lut 2015, 16:23 przez oiro, łącznie zmieniany 1 raz.
cad na wsparciu, jak przebije to moga byc mocniejsze spadki,
A na edku co to 

ahahahah
super EDZIU super
super EDZIU super
jakaś plota nowa ?
pewnie że się dogadają , bo ani GR nie odważy się wyjść z EZ ani reszta EZ nie odważy się GR wyrzucić.panzupa pisze:Powracajac do Grecji, coraz wiecej glosow z Brukseli ze sie dogadaja. Jakie jest wasze zdanie?
Jaka reakcje rynku przewidujecie? Ile pisow w ktora strone?
Pytanie tylko na jakich warunkach się dogadają

Wcale się nie zdziwię jak komunikat będzie późnym wieczorem po zam.FX lub w weekend a w pn. luki po 500 pips taka mała powtórka z 15 stycznia z CHF tylko na edku,ujku, goldzie
Najpierw rano naganiali na eski - vide raport goldmana z 3 wariantami, potem plotki z londka, że 1270 testujemy na 100%, w końcu pesymistyczne głosy nawet z optymistycznej dotychczas KE, że z porozumienia nici. Teraz spotkanie się jeszcze nie zaczęło, ale już są głosy, że jednak uda się dziś wszystko pięknie domknąć.
-- Dodano: 20 lut 2015, 16:28 --
-- Dodano: 20 lut 2015, 16:28 --
http://xpuls.pl/dijsselbloem/Xet pisze:jakaś plota nowa ?