DayTrading: Piątek 20.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 lut 2015, 00:00

Wzrost
13
42%
Bez zmian
8
26%
Spadek
10
32%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 20.02.2015

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Zulume pisze:hahaha aż z krzesła prawie spadłem :D Panowie skąd ten sarkazm, wczoraj raz się udało zrobić 19% i już plujecie jadem ?( POWTARZAM PO RAZ SETNY MAŁY KAPITAŁ)
Pisałem ze moim celem jest 3% dziennie ;) dzisiaj już mam 1,6% w depo, a 1% zabezpieczony SL na USD/CAD mogłbym zamknąć z ręki i kończyć a dziś ale doszedłem do wniosku że za szybko zamykam pozycje po Danych, wiec poczekam tym razem.

Żeby było tez na temat, pisałem że czekam na Spadki na Goldzie i się pojawiły ;)
Daje ci max 2 tygodnie na wyzerowanie sie.
Kolejna kase na rower pewnie tez wyzerujesz... I tak po 2 misiacach albo sie zadluzysz albo przestaniesz grac i zasmiecac forum jednoczesnie.

Au do konsoli, maly odwrot pod opcje i moze topy 15p wyzej zaliczymy. Ale pewnie dzisiejszy close bedzie w okolicach pivota.

Fuli5
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fuli5 »

Na edku ci co lubią M1 .. mały trójkąt :D

https://www.mql5.com/en/charts/3055014/ ... ski-mbanku

Poza tym dla mnie to znowu mały rgr wiec lecę w S-a kolejnego :p
Ostatnio zmieniony 20 lut 2015, 15:29 przez Fuli5, łącznie zmieniany 1 raz.

Zulume
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zulume »

Kusus pisze:
Zulume pisze:hahaha aż z krzesła prawie spadłem :D Panowie skąd ten sarkazm, wczoraj raz się udało zrobić 19% i już plujecie jadem ?( POWTARZAM PO RAZ SETNY MAŁY KAPITAŁ)
Pisałem ze moim celem jest 3% dziennie ;) dzisiaj już mam 1,6% w depo, a 1% zabezpieczony SL na USD/CAD mogłbym zamknąć z ręki i kończyć a dziś ale doszedłem do wniosku że za szybko zamykam pozycje po Danych, wiec poczekam tym razem.

Żeby było tez na temat, pisałem że czekam na Spadki na Goldzie i się pojawiły ;)
Daje ci max 2 tygodnie na wyzerowanie sie.
Kolejna kase na rower pewnie tez wyzerujesz... I tak po 2 misiacach albo sie zadluzysz albo przestaniesz grac i zasmiecac forum jednoczesnie.

Au do konsoli, maly odwrot pod opcje i moze topy 15p wyzej zaliczymy. Ale pewnie dzisiejszy close bedzie w okolicach pivota.

pożyjemy zobaczymy Play Boy'u :D
Nawet jeżeli wyzeruje to nie są duże pieniądze, a tym bardziej za darmo ^^ więc płakać nie bd :D Poza tym nie mam kapitału rzędu kilkunastu tysięcy (jak niektórzy na tym forum :mrgreen: :mrgreen:) więc chce powiększyć w miarę szybko i zmniejszyć ryzyko.
W jednym muszę przyznać racje,nie potrzebnie było zaczynać temat w tym dziale, ale z tego co widzę to w ciągu dnia sporo leci postów poza tematem :D więc sumienie czyste -.^

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

Kozak jesteś ja nigdy nie dostałem od nikogo pieniędzy za darmo... na wszystko trzeba było zapracować

ciekawe czy dolar w ogóle zareaguje dzisiaj na PMI?
Ostatnio zmieniony 20 lut 2015, 15:34 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.

Fuli5
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fuli5 »

MR. D pisze:Kozak jesteś ja nigdy nie dostałem od nikogo pieniędzy za darmo... na wszystko trzeba było zapracować
Mój znajomy dostał 20K bo szefunio stwierdził, że dobrze mu idzie na forex... jaka była jego mina jak konto wyzerował :D a że kasa szefa to próbując się odkuć jeszcze z 10 swoich wsadził :p

Zulume
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zulume »

MR. D pisze:Kozak jesteś ja nigdy nie dostałem od nikogo pieniędzy za darmo... na wszystko trzeba było zapracować
Od kiedy się urodziłeś ciężko pracujesz na wszystko ;>?
taki Joke ;)
Chodziło mi o to iż wysokość włożonego kapitału w forex mam wypłacony, gram ryzykując jedynie zysk, w sumie może źle to ująłem, bo wyrobienie zysku to w końcu tez "praca" :mrgreen: więc będę straty o czas który pewnie i tak na nic bym nie przeznaczył :D

panzupa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: panzupa »

Widze ze Grecja sie udziela wielu osobom.

Mozecie wrescie skonczyc z tymi hejtami na forum! to nie onet, tutaj staramy sie zarobic pieniadze, nawet jak dla kogos to zabawa to i tak zapewne woli "wygrac" niz "przegrac".

Wydaje mi sie ze cel ten sam mamy wszyscy, czyli pipsy na plusie. Dlatego apeluje o zachowanie pewnego poziomu i powstrzmanie sie od hejtow i wycieczek osobistych.

malse
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malse »

panzupa pisze:Widze ze Grecja sie udziela wielu osobom.

Mozecie wrescie skonczyc z tymi hejtami na forum! to nie onet, tutaj staramy sie zarobic pieniadze, nawet jak dla kogos to zabawa to i tak zapewne woli "wygrac" niz "przegrac".

Wydaje mi sie ze cel ten sam mamy wszyscy, czyli pipsy na plusie. Dlatego apeluje o zachowanie pewnego poziomu i powstrzmanie sie od hejtow i wycieczek osobistych.

Brawoo :564:

Awatar użytkownika
oiro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: oiro »

e tam wszyscy widzę kombinują rysują itd. a przepis na zarobek jest prosty:
dajemy całe depo w L na edku tak aby wytrzymać do max. 1.05 (zawsze jest hedge), a TP ustawiamy na 1.1450.
Kto tak zrobi raczej nie straci:) kwestia czasu i to raczej nie długiego:)
Ostatnio zmieniony 20 lut 2015, 15:47 przez oiro, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

dolar zaczyna odrabiać do kiwi i kangura, a jen i frank coraz mocniejszy.... scenariusz jak pod tsunami....

Zablokowany