DayTrading: Piątek 20.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 20.02.2015
tak grecy pie*dolą i świętują sobie - Poniedziałek Wielkopostny pierwszy poniedziałek Wielkiego Postu ( 41 dni przed Wielkanocą) to jest święto państwowe.ceofx pisze:W Grecji jest jakieś święto w poniedziałek- long weekend!
Idelany czas na ekstremalne posunięcia łącznie z grabieżą depozytów (jak na Cyprze)
- atlanticos
- Maniak
może zrobil dzis 100%TsunamiPL pisze:Gdzie jest mistrz co robi 19% dziennie ?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
No Scenario’ of Greek Exit Being Considered, Hollande Says. No Plan B either... Oh yeah, just "Plan Z"
EDEk broniony byk sie pokazaly na volumenach
EDEk broniony byk sie pokazaly na volumenach
Pewnie zatrudnia za $ asystentkę by pisała na forum za niego...atlanticos pisze:może zrobil dzis 100%TsunamiPL pisze:Gdzie jest mistrz co robi 19% dziennie ?
jaki ma nick ten mistrz o którym tyle mówicie?kryspo_O pisze:Pewnie zatrudnia za $ asystentkę by pisała na forum za niego...atlanticos pisze:może zrobil dzis 100%TsunamiPL pisze:Gdzie jest mistrz co robi 19% dziennie ?

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
tak zrobil ale w gacie---- i teraz siedzi w lazience bez laptopa bo obs...ny
hahaha aż z krzesła prawie spadłem
Panowie skąd ten sarkazm, wczoraj raz się udało zrobić 19% i już plujecie jadem ?( POWTARZAM PO RAZ SETNY MAŁY KAPITAŁ)
Pisałem ze moim celem jest 3% dziennie
dzisiaj już mam 1,6% w depo, a 1% zabezpieczony SL na USD/CAD mogłbym zamknąć z ręki i kończyć a dziś ale doszedłem do wniosku że za szybko zamykam pozycje po Danych, wiec poczekam tym razem.
Żeby było tez na temat, pisałem że czekam na Spadki na Goldzie i się pojawiły

Pisałem ze moim celem jest 3% dziennie

Żeby było tez na temat, pisałem że czekam na Spadki na Goldzie i się pojawiły

Ktos mial cos gadac o 15. Cos ciekawego powiedzial?
BTW: kabel mnie przeciagnal po dnie, ale udalo sie zamknac pozycje na zero, heh dawno sie z zera tak bardzo nie cieszylem
BTW: kabel mnie przeciagnal po dnie, ale udalo sie zamknac pozycje na zero, heh dawno sie z zera tak bardzo nie cieszylem

Zulume mial gadac o 15 ale się 16 min opóźniła (kupa)