Śmierdzi mi to jakimś wzrostem małymFuli5 pisze:Jak obstawiacie ropę przed danymi ?
DayTrading: Czwartek 19.02.2015
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 19.02.2015
A EUR będzie rosło dalej czy to już maks na dziś ?
na USD CAD tez ladne znowu zjazd do bazy 

nie rozumiem jest więcej ropy a ona do góry wali?!
biedny to ja jestem od urodzenia...
Ściema ?maniutek pisze:nie rozumiem jest więcej ropy a ona do góry wali?!

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
możliwe że przeczyścili sl'e i w dół teraz
biedny to ja jestem od urodzenia...
Toż to nie nowość obojętnie jakie dane nie raz nie dwa nie pójdzie zgodnie z danymi lub wcześniej wyrzucenie z rynku i jazda we właściwą stronęmaniutek pisze:nie rozumiem jest więcej ropy a ona do góry wali?!
To czemu pnie się w górę nadaldragon79 pisze:Toż to nie nowość obojętnie jakie dane nie raz nie dwa nie pójdzie zgodnie z danymi lub wcześniej wyrzucenie z rynku i jazda we właściwą stronęmaniutek pisze:nie rozumiem jest więcej ropy a ona do góry wali?!

zaraz czapa na sp500
I tak ładnie dzis spadła juz ,będzie pewnie na koniec dnia w okolicy 58Fuli5 pisze:To czemu pnie się w górę nadaldragon79 pisze:Toż to nie nowość obojętnie jakie dane nie raz nie dwa nie pójdzie zgodnie z danymi lub wcześniej wyrzucenie z rynku i jazda we właściwą stronęmaniutek pisze:nie rozumiem jest więcej ropy a ona do góry wali?!