DayTrading: Czwartek 19.02.2015
Re: DayTrading: Czwartek 19.02.2015
Czyli na 6 miesiecy spokoj z grecją>?
Ale sie dzieje na chf
Ale sie dzieje na chf
Piszą właśnie, że SNB się bawi.ceofx pisze:Czyli na 6 miesiecy spokoj z grecją>?
Ale sie dzieje na chf
Podobno oni tego edka tak zrzucili w dół.
Kto posluchal i ma L na gold?
Ja co prawda na silver ale od samego doleczka

Kto wie dlaczego gold rosnie
Zasieg 1250. Potem sie okaze

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- dobryfxplayer
- Maniak
ale to mi sie podoba:
"George Saravelos pisze w notce, że nie należy się przejmować i pozostać na krótkiej pozycji na EUR. Jest mało prawdopodobne aby rynek wysqueezował EURUSD jeszcze w górę."
tylko kto to jets ten Gearge? :PPPPP
"George Saravelos pisze w notce, że nie należy się przejmować i pozostać na krótkiej pozycji na EUR. Jest mało prawdopodobne aby rynek wysqueezował EURUSD jeszcze w górę."
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Analityk z Deutsche Bankdobryfxplayer pisze:ale to mi sie podoba:

USD SEK
bral ktos L jak pisalem przy 8 3450 70 tyle ze tam spread 20 15 pipsa cos w stylu USD PLN

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
trochę bogato z tym zasięgiem, ale 1226/1227 jak najbardziej realnehighend pisze:Kto posluchal i ma L na gold?

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Mało ale prawdopodobnedobryfxplayer pisze:ale to mi sie podoba:

Oni jako bank to pewnie SL mają na 1.1650 to sobie można trzymać.
wczoraj była dyskusja i straszenie frankiem. Może ktoś mi wyjaśnić gdzie jest ryzyko jak klikasz po tej samej stronie co Jordan ? od wtorkowej konferencji zarobiłem sporo kasy na franku i widzę, że to jeszcze nie koniec. Sztywny kurs to zawsze ryzyko, ale teraz Jordan interweniuje żeby osłabić franka i można się pod to podłączyć albo nie... to jest teraz według mnie najbardziej przewidywalna para usd/chf
Ostatnio zmieniony 19 lut 2015, 11:57 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam takie pytanie do bardziej doswiadczonych i prosze je potraktowac powaznie.
Jaki realny wplyw na rynek moga miec minutki ze spotkania ktore odbylo sie miesiac temu i wszyscy znamy podjeta decyzje: bedzie luzowanie euro.
Dla mnie to taki "odgrzewany kotlet" nawet jesli decyzja przeszla mimimalna wiekszoscia to sie chyba liczy fakt ze przeszla.
Dodatkowo nawet jak sie uda z grecja dojsc do ladu to nie powinno to wzmocnic euro a jedynie nie oslabic bardziej. Nie wiem skad mozna miec sentyment na wzrosty teraz.
Jaki realny wplyw na rynek moga miec minutki ze spotkania ktore odbylo sie miesiac temu i wszyscy znamy podjeta decyzje: bedzie luzowanie euro.
Dla mnie to taki "odgrzewany kotlet" nawet jesli decyzja przeszla mimimalna wiekszoscia to sie chyba liczy fakt ze przeszla.
Dodatkowo nawet jak sie uda z grecja dojsc do ladu to nie powinno to wzmocnic euro a jedynie nie oslabic bardziej. Nie wiem skad mozna miec sentyment na wzrosty teraz.