DayTrading: Środa 18.02.2015
Re: DayTrading: Środa 18.02.2015
Najlepsze pary od 15 stycznia to te ktore sa z frankiem i po co to na innych walutach się bawić była promocja trzeba było korzystac z tego ale tu mało kto o tym pisał dziwne tacy wytrawni inwestorzy smiechu warte 

gold,
taka sytuacja
taka sytuacja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
moga sobie podchodzic gdzie chca w koncu przyjdzie czapa czyli zbiórka na tacę
windsurfing na falach trendu
Jako dobry wujek, chciałem im życzeniówke z głowy wywalićDamfry pisze:
Nie wiem w sumie o co walczysz, nowi chcą mieć rybe, to będą mieć rybe. Przejadą się parę razy, zaczną szukać wędki, każdy musi swoje przerobić, pozwól ludziom błądzić by zaczęli się uczyc

Przedewszystkim trzeba zrozumieć, że wykres nie maluje się "ot tak".
Żeby taką lage postawić, jakaś instytucja (lub nawet kilka) sprzedała ogromne ilości dolara w ciągu paru chwil.
Nikt tego nie robi żeby stracić i teraz przez klika dni, będą robić przystanki i dalej sprzedawać chętnym.
ed
-- Dodano: 18 lut 2015, 22:27 --

nie ma to jak korniszon
-- Dodano: 18 lut 2015, 22:27 --
jak zawsze pod prądroberttheus pisze:moga sobie podchodzic gdzie chca w koncu przyjdzie czapa czyli zbiórka na tacę

nie ma to jak korniszon
Mpapiez pisze:Przepraszam, zamotałem siędragon79 pisze:
Odniosłem się do Twojego ostatniego posta, akurat tutaj miałem na myśli Atlanticosa , przeproś.
-- Dodano: śr 18-02-2015, 22:15 --
A to mnie zaskoczyłeś.roberttheus pisze:mam depo w $$$ jeden lot to przy ruchu 10 pips = 1 $ dzwignia 1:50
Generalnie 1 lot to 10$ / pips.

tak dla wyjaśnienia co poniektórym: przy dźwigni 1:500 lub 1:10 to dalej 10 pipsów byłby 1 $...roberttheus pisze:mam depo w $$$ jeden lot to przy ruchu 10 pips = 1 $ dzwignia 1:50
- atlanticos
- Maniak
wytrawni specjaliści od gry na franku to po 15 stycznia w większości nie mają czym inwestowaclutek pisze:Najlepsze pary od 15 stycznia to te ktore sa z frankiem i po co to na innych walutach się bawić była promocja trzeba było korzystac z tego ale tu mało kto o tym pisał dziwne tacy wytrawni inwestorzy smiechu warte

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
uj
Mój błąd, w końcu to dział DT, a nie średni czy dlugi termin.Mpapiez pisze:
Wiesz, podejrzewam że nazwa micro podchodzi pod to, że dopuszcza microloty.
1 lot to około 30 zł. Nie wiem jakie trzeba mieć depo żeby się 30.000 zł nie przejmowac.
Dla mnie nie jest lepiej jak on uwali. Raczej chciałem pokazać jakiś sens oporów na edku które się pokazały.
Zaklinanie wykresu wiele nie da. Na foreksie jest tyle hajsu że ja naparawde na nim nie zarobie.
Co do trendu, zobacz jaki masz trend od końca stycznia.
Ps. Przesuń wykres w lewo i zobacz jak "1.14" jest respektowane.
z tą jego stratą/twoim zyskiem, to taki bardziej żart był. Ja tam nie jestem psem ogrodnika i naprawdę wolałbym, żeby wszyscy tu zarabiali i do tego jeszcze byli szczęśliwi i dobrze im się żyło...

Bądź cierpliwy.